Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó ötlet ide vinni a randipart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet ide vinni a randipartnerem?

Figyelt kérdés

eddig 4-er randiztunk és megbeszéltük hogy együtt töltünk egy közös hétvégét (eddig jol megy azthiszem)

és arra gondoltam hogy meglepném egy két napos kaland/túlélő túrával és hegyet másznánk

csak sátrat vinnénk magunkal és elegendő ivóvizet (se telefon se semmi) minden mást ételt stb mi gyűjtögetnénk össze vadásznánk le vagy én állítanék csapdát és ő pucolná meg az állatot én meg segítenék megfőzni

plusz hegyet másznánk és szerintem ez nagyon romantikus lenne (mint tarzan és jane kb :) )

2. randin elvittem falmászásra az nagyon tetszett neki. (bár kicsit összeverte magát)

én 23 éves vagyok ő 20

lányok örülnétek egy ilyen meglepetésnek?

2016. aug. 11. 16:12
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

:DDDDDDDDDDDDD

sírok

2016. aug. 11. 16:14
 2/27 anonim ***** válasza:
Ilyet ne tervezz megbeszélés nélkül szerintem, mert nagyon mellé lőhetsz vele.
2016. aug. 11. 16:17
 3/27 anonim ***** válasza:
Én nem örülnék! :) Utálnám. :) Nem is mennék el... :) De neked kell ismerned, hogy ő örülne-e neki. Mi nem beszélgettünk a hölggyel.
2016. aug. 11. 16:18
 4/27 anonim ***** válasza:
Vesd fel neki, hogy lenne-e kedve hozzá, de ha nem, akkor semmiképp se erőltesd. Van akinek nem igazán stílusa ez a fajta kirándulás.
2016. aug. 11. 16:20
 5/27 A kérdező kommentje:

3-as miért nem örülnél neki?

hát nem teljesen meglepetés lenne úgy vezetném fel neki hogy egy romantikus hétvégét töltenénk el a hegyekben (kempingszerűen)

de nem akarok lelőni előre mindent hogy legyen benne meglepetés is, mert szerintem ez elég kreativ dolog

egyébként szereti a természetet és az állatokat is szóval szerintem örülne végülis

2016. aug. 11. 16:21
 6/27 anonim ***** válasza:

Én imádnám!

Mi még nem randizunk, de csomó ilyesmi tervünk van már. :D

2016. aug. 11. 16:22
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

az, hogy azt mondod neki, hogy romantikus kis kempingezős hétvége azzal tulajdonképpen félig hazudsz, mert mi a romantika abban, hogy pl. vadásznátok és csapdákat állítanátok, és még az állatot is neki kéne megpucolni?

Szerintem te nem vagy normális!!

Úgy otthagynálak téged, hogy csak úgy füstölne!

Szerintem neked gőzöd sincs, hogy mit jelent egy romantikus hétvége.

Egyébként gáz ötlet ez az egész. Inkább menjetek el szimplán csak túrázni, ha szereti a természetet.

Ja, és attól, hogy neked tetszik, gondolkodj már más fejével is, nem hiszem, hogy rajongana ezért az ötletért!

2016. aug. 11. 16:25
 8/27 anonim ***** válasza:
94%

Ha nekem azt mondaná a pasim, h romantikus hétvége a hegyekben, az tetszene. Nade amit te tervezel, az nem egy romantikus hétvége. :D

Izé... de most komolyan pl a Mecsekben akarsz csapdát állítani, ahol vaddisznók vannak? Vagy az Északi kh-ban, ahol meg farkasok (is)? :D

Tök romcsi....

Én nem örülnék ilyennek és nem mennék el.

2016. aug. 11. 16:28
 9/27 anonim ***** válasza:
93%
3-as vagyok. Azért nem örülnék, mert nekem a romantikus hétvége egy wellness szállóban van, ahol kettecskén csak úszunk, sexelünk és eszünk. Na, meg persze rengeteget beszélgetünk. Én egy kényelmes ember vagyok! Nem aludnék sátorban és nem nyúznék állatokat, ha nem muszáj. Megtettem már! Öltem kecskét és nyulat, mert tenyésztettem állatokat, de nem szórakozásból és végképp nem romantikus hétvége keretében. :)
2016. aug. 11. 16:31
 10/27 A kérdező kommentje:

nem vaddisznóra vadásznánk... azért azt nem várnám el tőle hogy nyúzzon meg egy egész disznót meg nehezebb a leölése is..

madarakra gondoltam vagy nyulakra most egy csirkét csak ki tud véreztetni meg megpucolni a tollaktol, de horgászhatunk is vízparton cask ketten hallgatni a természetet együtt

azért lenne romantikus szerintem mert teljesen cask magunkra lennénk utalva, illetve egymásra és emiatt kialakulhat egy szorosabb kötődés is kettőnk között hogy milyen jó "csapat" vagyunk együtt

2016. aug. 11. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!