Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó ötlet ide vinni a randipart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet ide vinni a randipartnerem?

Figyelt kérdés

eddig 4-er randiztunk és megbeszéltük hogy együtt töltünk egy közös hétvégét (eddig jol megy azthiszem)

és arra gondoltam hogy meglepném egy két napos kaland/túlélő túrával és hegyet másznánk

csak sátrat vinnénk magunkal és elegendő ivóvizet (se telefon se semmi) minden mást ételt stb mi gyűjtögetnénk össze vadásznánk le vagy én állítanék csapdát és ő pucolná meg az állatot én meg segítenék megfőzni

plusz hegyet másznánk és szerintem ez nagyon romantikus lenne (mint tarzan és jane kb :) )

2. randin elvittem falmászásra az nagyon tetszett neki. (bár kicsit összeverte magát)

én 23 éves vagyok ő 20

lányok örülnétek egy ilyen meglepetésnek?

2016. aug. 11. 16:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

"madarakra gondoltam vagy nyulakra most egy csirkét csak ki tud véreztetni meg megpucolni a tollaktol"

Én egy legyet is sajnálok lecsapni, ha a pasim (vagy leendő pasim) elém rakna egy döglött madarat (amúgy hol fogsz csirkét egy erdőben?????) vagy főleg egy nyuszit (megőrülök a nyuszikért), hogy pucoljam meg, akkor azonnal otthagynám, és örülhetne, ha nem pofoznám meg.

Viszont ha vinnénk kaját, akkor tök tetszene, mert sátorozni, túrázni, a természetben lenni nagyon szeretek.

Csak ez a vadászós dolog nagyon nem adja nekem.

2016. aug. 11. 16:56
 12/27 anonim ***** válasza:
92%

"most egy csirkét csak ki tud véreztetni meg megpucolni a tollaktol,"

Komolyan, b+, te tanyán nőttél fel? Ott lehet, hogy alap dolog ez, de szerintem a mai fiatalok 99%-a nem tud ilyet csinálni!!!

2016. aug. 11. 17:03
 13/27 A kérdező kommentje:

nem tanyán hanem faluban (de jelenleg már városban lakom) és ő is sokat volt faluhelyen régen mert a nagymamája ott lakott

Igen tudom hogy manapság már sokan nem tudnak korombeliek közül de mondom ő sokat volt falun is és nem panelban nőtt fel

a csirke alatt azt értettem hogy most egy fácánt vagy jércét se nehezebb leölni mint egy csirkét

2016. aug. 11. 17:06
 14/27 anonim ***** válasza:
Én is falun nőttem fel, mégis elmentem otthonról, ha csirkét vagy disznót vágtak.
2016. aug. 11. 17:11
 15/27 anonim ***** válasza:
Ez inkább túlélőtábor kettesben. Mondjuk, én el lennék két nap erdei bogyókon. Azért, telót vinnék. Egy baleset és a másik elmegy keresni valakit? Ilyen dolgot, csak előzetes átbeszélés után tudnák elképzelni.
2016. aug. 11. 17:15
 16/27 anonim ***** válasza:
A sátrazás meg a hegymászás nekem is tetszene, de az orvvadászat nem. Inkább süssetek szalonnát meg saslikot vagy akár mályvacukrot nyárson (persze kijelölt tűzrakóhelynél), az nem jó?
2016. aug. 11. 17:22
 17/27 anonim ***** válasza:

Ez még nekem is sok, pedig túrás lány vagyok. :D

Csinálj egy előzetes felmérést, kérdezd meg tőle, hogy tetszik-e neki az ötleted, ha igen, menjetek.

De én nem tartom jó ötletnek. Alig volt pár randitok, ezek után az 5. jóformán nem is randi lenne, hanem túlélőtábor. :P Sátrazzatok, kapaszkodjatok fel a hegyekre, de azért ennivalót vigyél már, 2 napi élelem nem nehéz, plusz ha komolyabb szintemelkedésben gondolkodsz, akkor nem is érdekel a kaja, nem arra koncentrálsz (legalábbis nálam így van, 1 napig is kibírnám nélküle:D), de innivalót vigyetek nagyon sokat!

Se telefon... Ezt sem támogatom, a mi van ha helyzetekre gondolni kell szerintem. Bármi beüthet. (Jó mélyre el kell tenni a táskába, esetleg ki is kapcsolhatod, ha ennyire nem akarod, hogy kísértsenek az ismerősök fontos Facebook posztjai.:D)

Egy állatka megnyúzása. Nem piszkos a munka, de egy állatot nem fogok megnyúzni. El is sírnám magam, ha valaki erre kényszerítene.

Egyáltalán állítottál már valaha csapdát állatnak, és volt is kapás?

Mert olyan furcsán írod ezt az egészet. Arra merek gondolni, hogy ilyesmiben nem is vettél még részt, csak hajt a véred. Kitaláltál egy kemény programot a hölgyikének. Csak arra vigyázz, nehogy te vallj kudarcot. :P

2016. aug. 11. 17:25
 18/27 anonim ***** válasza:

Ha szereti az állatokat, majd nagy kedvvel beáll neked madarat kopasztani, meg emlősöket nyúzni, mi?

Szegény lány...

2016. aug. 11. 17:26
 19/27 anonim ***** válasza:
Az is romantikus lesz, ha netalán egy erdész vagy vadász rajta kap titeket, hogy nyúzzátok az állatokat :) Romantikusan, kéz a kézben járhattok majd hivatalról hivatalra a büntetés végett, hacsak nincs engedélyed. Meg ha van is engedélyed, akkor sem hinném, hogy egy ilyen program bejönne egy lánynak. A hegymászásig, sátrazásig oké, de ez a azt eszünk, amit találunk, ill. vadászunk szerintem már sok lenne egy lánynak, pláne ha meglepetésként érné a szituáció.
2016. aug. 11. 18:37
 20/27 A kérdező kommentje:

értem és köszönöm szépen a válaszokat hasznosak voltak ;)

akkor lehet előtte felvázolom neki nagyjából mire is gondoltam

Akkor lehet annál a verziónál maradok hogy viszünk magunkkal húst a tescóból és azt süssük meg (max építek egy kis csapdát és beledobom hogy legyen egy kis kaland érzés is :DD csak viccből írom ezt persze hogy beledobnám)

pedig elég vagány lánynak tűnik nem hiszem hogy megriadna tőle egyébként de igazatok van lehet visszariadna nem is tudom.. bár tény hogy nem igazán szokott semmi merészet csinálni ezt mondta de tetszenének neki szerintem az ilyen dolgok mondom a falmászást is bírta nagyon bár végére össze vissza verte magát de én is megmutattam hogy tartsa a testét meg lehet kicsit gyenge a karja amiatt se bírta el magát de azt mondtam neki hogy kis gyakorlás és nem less olyan satnya az ízma

2016. aug. 11. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!