Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó ötlet ide vinni a randipart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet ide vinni a randipartnerem?

Figyelt kérdés

eddig 4-er randiztunk és megbeszéltük hogy együtt töltünk egy közös hétvégét (eddig jol megy azthiszem)

és arra gondoltam hogy meglepném egy két napos kaland/túlélő túrával és hegyet másznánk

csak sátrat vinnénk magunkal és elegendő ivóvizet (se telefon se semmi) minden mást ételt stb mi gyűjtögetnénk össze vadásznánk le vagy én állítanék csapdát és ő pucolná meg az állatot én meg segítenék megfőzni

plusz hegyet másznánk és szerintem ez nagyon romantikus lenne (mint tarzan és jane kb :) )

2. randin elvittem falmászásra az nagyon tetszett neki. (bár kicsit összeverte magát)

én 23 éves vagyok ő 20

lányok örülnétek egy ilyen meglepetésnek?

2016. aug. 11. 16:12
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

elgépeltem

"csak viccből írom ezt persze hogy NEM dobnám bele"

ezt akartam :)

2016. aug. 11. 18:46
 22/27 anonim ***** válasza:
Nehogy elvidd hegyet maszni a kis satnya izmaival!!!
2016. aug. 11. 20:34
 23/27 anonim ***** válasza:
elég extrém :D azért kaja legyen normális:D
2016. aug. 12. 11:47
 24/27 anonim ***** válasza:

5. hsz-odban írtad, hogy szereti az állatokat. A bevezetődben meg írtad, hogy levadásznád az ennivalót. Vadorzó vagy?

ha nekem ilyet találna ki a srác, örökre menne, de futva...

Ehhez nomád életmód kell, kevesen vannak, akik ennyire bevállalnák 2016-ban...

2016. aug. 12. 22:35
 25/27 anonim ***** válasza:

"a csirke alatt azt értettem hogy most egy fácánt vagy jércét se nehezebb leölni mint egy csirkét"

A jérce még mindig csirke.

Én is falun nőttem fel, de soha egy állatot sem öltem meg.

Az Írod, hogy kis satnya a lány és el akarod vinni az erdőbe meg kivéreztessen egy nyuszikát! :D

Tutira benne lenne!

Ja a másik, hogy ilyenkor este már hideg van, az erdőben meg végképp. Max ezért lehetne romantikus, hogy éjjel jól össze kéne bújni. :)

2016. aug. 21. 17:43
 26/27 anonim ***** válasza:
trolloloooo :D
2016. aug. 22. 12:23
 27/27 anonim ***** válasza:
Jó ötlet nekem tetszene.Egy dolog kivételével. Kaját vigyetek és egyetek szendvicset és legyen sima túra. Nagyon hülyén érezném magam ha nekem kéne vadászni. Ez a vadászás ez nem lenne bejövős sok lánynak...
2017. ápr. 24. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!