Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet ide vinni a randipartnerem?
eddig 4-er randiztunk és megbeszéltük hogy együtt töltünk egy közös hétvégét (eddig jol megy azthiszem)
és arra gondoltam hogy meglepném egy két napos kaland/túlélő túrával és hegyet másznánk
csak sátrat vinnénk magunkal és elegendő ivóvizet (se telefon se semmi) minden mást ételt stb mi gyűjtögetnénk össze vadásznánk le vagy én állítanék csapdát és ő pucolná meg az állatot én meg segítenék megfőzni
plusz hegyet másznánk és szerintem ez nagyon romantikus lenne (mint tarzan és jane kb :) )
2. randin elvittem falmászásra az nagyon tetszett neki. (bár kicsit összeverte magát)
én 23 éves vagyok ő 20
lányok örülnétek egy ilyen meglepetésnek?
elgépeltem
"csak viccből írom ezt persze hogy NEM dobnám bele"
ezt akartam :)
5. hsz-odban írtad, hogy szereti az állatokat. A bevezetődben meg írtad, hogy levadásznád az ennivalót. Vadorzó vagy?
ha nekem ilyet találna ki a srác, örökre menne, de futva...
Ehhez nomád életmód kell, kevesen vannak, akik ennyire bevállalnák 2016-ban...
"a csirke alatt azt értettem hogy most egy fácánt vagy jércét se nehezebb leölni mint egy csirkét"
A jérce még mindig csirke.
Én is falun nőttem fel, de soha egy állatot sem öltem meg.
Az Írod, hogy kis satnya a lány és el akarod vinni az erdőbe meg kivéreztessen egy nyuszikát! :D
Tutira benne lenne!
Ja a másik, hogy ilyenkor este már hideg van, az erdőben meg végképp. Max ezért lehetne romantikus, hogy éjjel jól össze kéne bújni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!