Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet az első találkozóra sütit vinni?
Nem a randizás témába kellett volna írni, de nem volt olyan, hogy találka...
Szóval pár hete dumcsizok valakivel, a neten ismertem meg. Felmerült, hogy találkozni kéne, de leszögeztük, hogy csak találkozó és ha szimpik leszünk élőben is, akkor lehet randi.
Megtudtam, hogy melyik a kedvenc sütije és néha arra gondolok, hogy szívesen meglepném vele, néha meg rájövök, hogy mégse kéne :) kedves gesztus, de nem túl azt sugárzó, hogy akarok tőle valamit? :)
Ne fusztáld magad. Már vittem virágot nőnek első randira. Rossz ötlet. Mindig útban van.
+ Hülyén néz ki az utcán sétálni, vagy beülni valahová vele. A tórós sütitivel amit hozol a randinkra, nincs ilyen gond.
Szerintem felesleges, hisz anélkül is édes vagy már. :P
Amúgy én örülnék neki, pl egy parkban simán lehet majszolni, miközben jókat lehetne beszélgetni. Sokkal hangulatosabb, mint beülni egy cukrászdába, ahol millióan vannak.
De azért remélem tortát akarsz egyből sütni. :) Én pl valami darabos sütinek örülnék, pl muffinnak. De az bukta lenne, mert nálam jobban nem tudja senki elkészíteni. Heh. :)
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!