Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ötlet szerintetek randiként strandra menni?
Figyelt kérdés
Tudni kell, h én baromi szégyenlős vagyok, és háát nem igazán tudok úszni. A pasi nagyon szeretné, hogy menjek el vele. Hiába mondtam el neki ugyanezt, azt mondta, hogy ez nem zavarja, megmentene. Ez lenne a 2. randink. Szerintetek sülhet ki ebbő bármi jó?2016. aug. 19. 18:46
11/14 anonim válasza:
Nem tudok uszni, nem szeretek strandolni, uralok napozni es vizbe menni. Nyau..
De voltam mar randi szerusegen strandon sraccal egyszer es tok jol ereztem magam. Kicsit 'melyviz' a dolog de sulhet el jol is.
12/14 anonim válasza:
Én voltam strandon második randin és nagyon jó volt. Lehet a vízben játszani, hülyülni a másikkal, fizikai kontaktust teremteni. Az egyik legjobb hely!
13/14 Sunshinedoll válasza:
Nem. A randi olyan helyszín legyen, ahol mindkét fél kényelmesen éri magát.
Ha ennyire erőlteti a strandot azok után, hogy elmondtad neki a fenntartásaidat, én elgondolkoznék azon, hogy egyáltalán jó ötlet-e vele találkozni megint.
14/14 anonim válasza:
miért ez a baromi ellenkezés? Szerintem meg jó ötlet, mi is strandoltunk első találkozón, igaz a lány ajánlotta. Labdáztok, felkap, megpörget, vízalá nyom, szokod a vizet. Nekünk is jól sikerült, igyatok bort is :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!