Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadik találkozóig "kell" megtörténjen az első csók?
(Tini kategória)
Érzelmes fizikai kontaktusnál nincsenek szabályok,nincs olyan,hogy kell.Csakis a 2 személyen múlik,hogy mi,hogyan és mikor történik.
Az meg,hogy a másik fél barátkozni akar csak,annak egyértelmű jelei vannak.
Nem gondoltam azért hogy minden esetben ugyanúgy kell történjenek a dolgok, de azért egy körülbelüli érték lehet hogy létezik, nem? Az jó ha vannak egyértelmű jelei, én ehhez sajnos elég vak vagyok, ezért is írtam ki a kérdést:D
Valaki aki tudja mik ezek a jelek nem akar beavatni?...:D
Jelen helyzetemben egyik pillanatban azt érzem hogy több is lehetne, a másikban meg azt hogy túlgondolom és csak barátkozik...
Én a mágikus 3. randi környékén szoktam szeretni. De ha előzőleg mondjuk ismertem a srácot, akkor jöhet előbb is. Ha az első randi egyben az első találkozás is, akkor nekem az még nagyon korai, akkor ha próbálkozik, visszautasítom a csókot, még úgy is, hogy egyébként szimpatikus és nem csak barátilag vinném tovább az ismerkedést.
Ez emberfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!