Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első csók? Nektek mikor és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első csók? Nektek mikor és hol történt?

Figyelt kérdés

Tervezem az első csókom egy sráccal.

1) az nagyon gáz ha a lány csókolja meg a fiút?

2) nektek mikor volt a zelső csók? Hogy történt?

Azért szeretném tudni, mert szeretném a lehető legtöbbet kihozni belőle.

2017. márc. 5. 23:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Életem első csókja 16 éves koromban történt. Nagyon random volt, az utcán sétáltunk, aztán egyszercsak úgy döntött, hogy lekap. Eléggé meglepett a dolog és nem is volt olyan mint amilyennek elképzeltem. Olyan esetem is volt már, hogy én csókoltam meg a srácot. Baromira félénk volt hónapokon keresztül nem mert lépni pedig találkozgattunk és én egyértelműen jeleztem neki, hogy szimpatikusnak tartom. Aztán mikor már arra utalgatott, hogy nem bánná ha a barátnője lennék( ezt is elég fura mód tette) utána már úgy döntöttem a kezembe veszem az irányítást és megcsókolom. Szerintem ne parázd túl, ha látod, hogy érdeklődik felőled a srác meg egyértelmű, hogy ő is többet szeretne vágj bele nyugodtan, de az is elég ha csak jelzed, hogy szeretnéd, ha meg történne közelebb hajolsz hozzá, aztán engeded, hogy a többit ő intézze remélhetőleg veszi a lapot :)
2017. márc. 5. 23:52
 2/9 anonim ***** válasza:

13 évesen volt az első.:D A suliban. Ő csókolt meg engem.

17 évesen pedig az első olyan, amit már én is akartam. Az a lakásán volt. Itt én voltam nyilván a kezdeményező.

És hogy gáz-e? Hát attól függ. Ha tetszik a lány és/vagy én is már azon vagyok hogy... Akkor nem gáz. Ellenkező esetben nyilván elég zavarba ejtő tud lenni.

2017. márc. 6. 00:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Életem első igazi csókja egy fesztiválon volt 18 évesen, megpróbált felszedni a srác, de mikor közöltem vele, hogy nem megyek a sátrába, akkor annyiba maradt az ismerkedés. :D

Mostani páromat én csókoltam meg először. Koncerten voltunk, ő megpróbált megcsókolni, de én elfordultam, puszi lett belőle, még korainak tartottam. Utána nem mert próbálkozni többet, mondván akkor nem akarom, szóval muszáj voltam én kezdeményezni végül a randi végén. :)

De volt olyan szitu is, hogy a sráccal egy fél órát ácsorogtunk a ház előtt, mikor hazakísért. Egyikünk sem mert kezdeményezni, elköszöntünk, aztán mégse indultunk el, annyira egyértelmű volt, hogy mindketten a másikra várunk, a mai napig nem értem, hogy miért nem sikerült akkor megcsókolni egymást. :D

Szóval, megesik, hogy elszerencsétlenkedi az ember, de nem kell kétségbe esni akkor sem, ha pont az első nem lesz olyan halálromantikus. :) Csak engedd el magad, a többi jön magától. :)

2017. márc. 6. 09:56
 4/9 anonim ***** válasza:
50%

Kismillió ilyen kérdés van már az oldalon. :D

Nekem 16 évesen volt, rockkoncerten és a lány csókolt meg. Nem volt köztünk semmi, nem is lett, haverok lettünk egy ideig, de nagyon régóta nem találkoztunk már.

2017. márc. 6. 11:38
 5/9 anonim ***** válasza:

Még sosem csókolóztam.

27/F

2017. márc. 6. 14:56
 6/9 anonim ***** válasza:

16 evesen egy sraccal akivel akkoriban talalkozgattam

A szobajaban filmeztunk es egy hulye indokkal (elotte volt a szulinapom) teljesen varatlanul megcsokolt elegge megijedtem nem szamitottam ra. Habar nem is volt jo es nem nem gaz ha a lany csokolja meg a fiut:)

2017. márc. 8. 04:45
 7/9 anonim ***** válasza:

1: nem gáz

2: 17, majdnem 18 evesen volt egy torok sraccal. :D Couchsurfing-en keresztul ismertem meg, 2 napig "lakott" nalunk, az elso este tortent. Azota nem talalkoztunk, viszont tovabbra is tartjuk a kapcsolatot Viber-en keresztul.

2017. márc. 8. 05:29
 8/9 spartacus96 válasza:

1:nem gáz

2:nekem 17 évesen szakközépiskolában az egyik szünetben.

Akkor én csokoltam meg öt.

Felejthetettlen pillanat

2017. ápr. 28. 19:50
 9/9 anonim válasza:
Ne ítéljen el senki, de nekem 12 évesen.. én igazából nem akartam és kapott is utána a tag akkora pofont hogy huh na mindegy is. Álltunk suliban és néztük hogy mi lesz ma a kaja és hát fogta magát és lekapott de olyan 3 masodperc alatt szoval nagyon gyorsan. Aztán én kb fél percig azt se tudtam mivan és azután jött a pofon meg a " te mit képzelsz magadról" cucc.De az első olyan amit akartam és tényleg szerelemből történt az 16 évesen:)
2017. aug. 29. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.