Lehetek terhes? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Decemberben hagytam abba a tabit (Lindynette). Utána szepen vissza állt a ciklusom szabályos 29 napos volt neha 1-1 nap csúszással. Nemrég kezdtünk el próbálkozni, várjuk nagyon a babát (2 hónapja tart ez a próbálkozás igazabol). A múlt havi verzesem kimaradt, kezdtem örülni de vegul megjött 52.ciklus napon. Ezelőtt hónapban sokat idegeskedtem és a meleg miatt kevesebbet ettem így súlyt is vesztettem, ezt be tudtam ennek. A mostani hónapban mar figyeltünk jobban hogy az applikacio szerinti termékeny napokon együtt legyünk, így is volt. Eljött a nemvart napja , ma 4. Napja késik. Tegnap előtt teszteltem, de nem szeretnek folyton pénzt kidobni meg csalódni. Lehetek terhes, mikor teszteltetek ti először pozitívat? Holnap megyek dokihoz amúgy, mielőtt irna valaki. Csak nem ertem miert nem jön meg ismét, 33.ciklus napon vagyok jelenleg. Mikor teszteljek újra ? Tuneteim nincsenek kettőt kivéve: visszajött az etvagyam (magamhoz képest elég rendesen) + mellbimbo fájdalom, ami a mensimre egyáltalán nem volt eddig jellemzo. Illetve volt ezelőtt héten megjön érzésem ilyen szurkalas, de semmi nem jott. Tanácstalan vagyok, semmi nem változott ami a késést indokolna.2023. júl. 4. 12:07
21/25 anonim válasza:
Őőő igen,mi sem tudunk tobbet,de akkor minek kerdezel,ha itt ugyebar senki se tud semmit?akkor folosleges volt a kerdes
Lehetsz-e terhes?
Majd belednezunk,hogy megtudjuk...
22/25 A kérdező kommentje:
Az lett volna a kérdés, ha tudod értelmezni, ki mikor tesztelt pozit akinek esetleg szabálytalan mint nekem stb, olvasd el. Nem látleletet kertem, vagy hogy petezsak e vagy nem, sem azt hogy terhes vagyok e, mivel a jo isten se tudja mar , nyilván lehetek, de nem vagyok feltétlen. Csak a tünetek stb alapján vartam választ es tapasztalatot nem teljes anamnezist:)
2023. júl. 11. 21:24
23/25 anonim válasza:
Jaj dragam a mai tüneteim alapjan en mar lassan szulni mennék,olyan gorcseim voltak a semmi miatt...es meg csak terhes sem vagyok...minden szervezet mas.Ha a Julisnak szurkalt a hasa,es terhes volt,nem biztos,hogy a Marisnak is azert fog szurkalni a hasa mert terhes ...
24/25 A kérdező kommentje:
Nyilván , de pont az egyedi esetekre voltam kiváncsi mert az enyem se szokványos:)
2023. júl. 11. 21:53
25/25 anonim válasza:
A véredben kimutatjató a hcg, ha a vizeletben nem is, én biztos elmennék egy hcg vérvételre és nem várnék 2 hetet.
Ha van hcg terhesség ha nincs akkor pedig nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!