Mit tegyek még, hogy sikerüljön?
9 hónapja próbálkozunk.
Szedem a marha drága babaváró vitamint.Méhpempőt.
12. Dpo negatív.
Ovulációs teszt oké, használjuk. Van ovulációs fájdalom is.
2 naponta együtt vagyunk.
Orvos annyit mond, hogy majd sikerül.(Gondolkodom a magán dokin) Ő 1 év után kér kivizsgálást...
Tudom, ne görcsöljek rá, de azért valljuk be, nem olyan egyszerű.
Elvileg egészséges vagyok.
Hogy lehet ezt elengedni?
Azt hogy minden hónapban csalódom.
Bocsánat, rinya kérdés. De nem értem, van akire ránéznek és terhes is lesz....
Nagyon nagyon szépen köszönöm mindenkinek a pozitív válaszokat <3
Szorítok mindenkinek ❤️
Illetve gratulálok mindenkinek akinek sikerült ❤️
El fogok menni kivizsgálásra. A synlabnál vannak jó csomagajánlatok, 3. És 21. Napi stb. Ki indulásnak jó.
Illetve keresek egy jó nőgyógyászt.
Elengedni nem fogom tudni én sem. Ez nem ilyen egyszerű.
Szerencsére párom teljesen mellettem áll, támogat.
Viszont azon gondolkodom, hogy a következő hónapban megyek vizsgálatra, addig minden vitamint abba hagyok, hogy legyen ideje kiürülni a szervezetemből.
Valamint arra reagálva, hogy gyerek nélkül is lehet teljes életet élni. Valóban. 33 éves vagyok, kb 2 évvel ezelőttig én is azt gondoltam, hogy még ideje várni (most vagyok 33). Teljes az életem. Férjemmel boldogok vagyunk. Sok sok hobbim van, amiket imádok.
De elkezdtem vágyni rá. Erről álmodni. Azon kaptam magam, hogy tervezem a közös programokat, a babaszobát. Ha nem jön össze is azt gondolom boldogok leszünk. De soha nem fogom feladni, hogy ha kiderül, hogy probléma van, akkor sem.
Valamint nem gondolom, hogy egy baba tesz tönkre egy házasságot. Ahol igen, ott nem csak az volt a probléma.
Soha nem tudhatom, hogy mi lesz 5-10-15 év múlva. Lehet, hogy férjemmel elfejlődünk egymás mellett, de nem szeretnék úgy élni, hogy mi úgy is elválunk, mert mennyi válás van mostanság. Lehet, hogy igen, lehet hogy együtt maradunk halálunkig, és én az útóbbiért dolgozom. Mert egy kapcsolatért mindennap tenni kell, nem belesüppedni...
Ami nálunk még baj lehet, hogy a munkahelyem stresszes. De 13 éve itt dolgozom, váltani nem szeretnék, mert a pénzügyi biztonság is fontos. Próbálok ott nem "felvenni" minden apróságot.
De pl ezen is sokat agyalok, kalkulálom, hogy ha csak gyedet kapok is minden rendben legyen. (Van spórolt pénz, szóval nagy baj nem lesz, de én ilyen örökös sóher vagyok, minden fityinget beosztok és félre teszek amennyit csak lehet.)
Így belegondolva sok minden zavar. 😅
Anyósom irányítás mániás, már ezen is kattogok.
Tényleg azt tudom mondani, hogy áldott jó és támogató a férjem. Ő is bármire hajlandó a gyerekért.
Szedd a vitaminokat, folatot továbbra is!
Nőgyógyász-endokrinologust keress, így sok kört spórolhatsz meg. A nogyogyo csak a saját berkein belül tudja mondani, mi a helyzet, az endokrin rendszeres összefüggésében sajnos jellemzően nem jártasak, persze akad biztosan kivétel.
Az én melohelyen is full stresszes vol, bögtem sokat az irodában is, mégis sikerült az első babank, úgyhogy emiatt ne aggódj, szerintem sokaknál ez nem gátló tényező. 🙃
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!