Mit tegyek még, hogy sikerüljön?
9 hónapja próbálkozunk.
Szedem a marha drága babaváró vitamint.Méhpempőt.
12. Dpo negatív.
Ovulációs teszt oké, használjuk. Van ovulációs fájdalom is.
2 naponta együtt vagyunk.
Orvos annyit mond, hogy majd sikerül.(Gondolkodom a magán dokin) Ő 1 év után kér kivizsgálást...
Tudom, ne görcsöljek rá, de azért valljuk be, nem olyan egyszerű.
Elvileg egészséges vagyok.
Hogy lehet ezt elengedni?
Azt hogy minden hónapban csalódom.
Bocsánat, rinya kérdés. De nem értem, van akire ránéznek és terhes is lesz....
Mi is 10. hónapja próbálkozunk. Én most megnéztem, a jutavites babaváró vitaminban még több is van, mint a trimeszter vitaminban, és jóval olcsóbb. Ami segíthet: barátcserje. Esetleg méhpempő. De ha elmész magánhoz, ő elküldene vizsgálatokra már most is (ha jó doki). Bármi állhat a háttérben.
Mi most a ferti lily gélt fogjuk kipróbálni, mert nekem van peteérés, igaz IR-em van, de a ciklus rendben. Férjemet még nem nézettük, de már nem mai csikó.. hátha segít.
Igen, tudom, hogy nem a vitaminoktól leszek terhes. :( Csak szerettem volna készíteni a testem.
Méhpempőt szedek.
Valószínűleg mindent abba hagyok, várok egy hónapot, és elindulunk magán úton vizsgálatokra :)
Csak annyi de annyi siker történet van, hogy elsőre össze jött a baba sok embernél. Van akinek akár véletlenül is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!