Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek még, hogy sikerüljön?

Mit tegyek még, hogy sikerüljön?

Figyelt kérdés

9 hónapja próbálkozunk.

Szedem a marha drága babaváró vitamint.Méhpempőt.

12. Dpo negatív.

Ovulációs teszt oké, használjuk. Van ovulációs fájdalom is.

2 naponta együtt vagyunk.

Orvos annyit mond, hogy majd sikerül.(Gondolkodom a magán dokin) Ő 1 év után kér kivizsgálást...

Tudom, ne görcsöljek rá, de azért valljuk be, nem olyan egyszerű.

Elvileg egészséges vagyok.

Hogy lehet ezt elengedni?

Azt hogy minden hónapban csalódom.

Bocsánat, rinya kérdés. De nem értem, van akire ránéznek és terhes is lesz....

2023. máj. 12. 06:00
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
88%
19-es: te èrzelmileg/èrtelmileg sèrült vagy , hogy ilyen választ odahánysz olyan nők kommentjei közè, akik minden vágya, hogy gyermekük szülessen? Jobb is, hogy azoknak a magzatoknak nem te lettèl az anyja meg úgy amblokk remèlem nincs gyereked, akit mèrgezhetnèl a szemèlyisègeddel ;)
2023. máj. 12. 11:47
 22/36 anonim ***** válasza:
23%
Semmi rosszat nem írt a 19-es szerintem. Mindenkinek más az életútja, ezt el kell fogadni.
2023. máj. 12. 11:54
 23/36 anonim ***** válasza:
76%
22# Ja,ha szerinted normális,hogy egy nőnek,akinek minden vágya 9 hónapja,hogy anya legyen odaírja büszkén,hogy ő már pedig 3-at is elvetetett és gyermek nélkül is tudni kell élni,az érdekes. Még jó,hogy nem ez volt a kérdés egyébként sem. :DKb. mint amikor valaki odaírja,hogy jaj amúgy is fárasztó az éjszakázást,hidd el nem akarod te.... de igen,megakarja tapasztalni más is. Elég hihetetlen tényleg. Egyébként meg aki azt írja el kell fogadni,volt-e mindkét oldalon amúgy? Én vagyok,aki írta,hogy 2,5 év után jött spontán egyszer csak. Előtte kirándulgattunk,rengeteg hobbink van,sportolunk,pörgött az életünk is,még is vágytunk gyermekre. Most már hogy van is azt érzem,hogy ezt semmi nem pótolta volna számomra,ennyi. Biztosan mindenki más,nekem ezt az érzést semmilyen kirándulás nem adta volna vissza. Egyébként pedig 9 hónapról beszélünk,simán lehet a háttérben egy olyan hormonprobléma is,ami könnyen kezelhető,mit kéne elfogadni. Azt amúgy is kezelni kéne gyerekvállalás nélkül is. Amúgy sem biztos,hogy van bármilyen probléma, simán összejöhet.
2023. máj. 12. 13:10
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Elengedni én nem tudom, inkább arra koncentrálok, hogy mindenre is elő/felkészüljek. Mindennek is utanajarok, nem várok a dokikkal sem. Arra is készülök, hogy meddosegibennesetleg mi vár ránk, ha 6 hónapig sem leszünk sikeresek.

Hormonvizsgalat (tsh, atpo,prolactin,progeszteron, tesztoszteron, T3,t4, progrszteton, amh), ovulacios teszt, std szures (nekem az első babo előtt nehezítette a dolgot), fogászat. Emellett malnalevel aztán palastfu tea, yam és maca kapszula, vitaminok (femibion 0, szélén, cink, króm, folát, D vitamin, 400 mg e vitamin, 400 mg Q10). Ezekkel volt két kemiaim. Most a tsh miatt mentem endodokihoz, írt letroxot, az alacsony progi miatt kenem a progrszteton krémet, illetve szedem a baratcserjet most yam helyett, hátha, bár az inkább prolactinra jó, úgyhogy váltok yamra. Bár a ciklusom 24-25 nap, 10-12. Napi ovuval. Lehet kevés a megtapadashoz. 😰

Van akinek ovum előtti 3 napban a minden napos egyuttletbol sikerült csak, és az ovu napján.

Bocsi az ékszerek miatt, siettem a telóm potyogessel

2023. máj. 12. 13:17
 25/36 anonim ***** válasza:
12%

Csak annyit írtam, igenis lehet gyerek nélkül frankó életet élni.

A 9 hónap pl. maga a rémálom, test teljesen kimerül.

Apuka előbb-utóbb úgyis megunja, szex lapos lesz, gyerekkel probléma, nyűg, ebbe senki nem gondol bele?

Iszonyat nagy felelősség IS.

2023. máj. 12. 13:25
 26/36 anonim ***** válasza:
77%
25 mivel ex férj, neked gyerek nélkül sem maradt. 28 éve vagyunk együtt, 3 gyerekkel.
2023. máj. 12. 19:33
 27/36 anonim ***** válasza:
79%

"igenis lehet gyerek nélkül frankó életet élni."

Aki gyerekre vágyik, annak nem lehet frankó életet élni nélküle, mert se karrier, se utazás, se ilyesmi nem fogja helyettesíteni a gyerek élményét, nem is értem, hogy lehet ilyen hülyeséget mondani.

A többi felvetésed meg dettó baromság, neekm semmi bajom nem volt 2 terhesség alatt, nem ment tönkre a testem, nem unta meg apuka, jó a szexuális életünk, nem akarunk elválni, szeretjük egym@st és a gyerekeinket is a nehézségek ellenére is.

Azért, mert te nem akartál gyereket, nem ke idehányni a gyerekellenes hülyes3geidet.

2023. máj. 12. 19:37
 28/36 anonim ***** válasza:
33%

Ugyan 27, Te meg rózsaszín csillám pónikat látsz csak ebben a sztoriban.

Csomó válás van mostanság, ott is a gyerek szívja meg.

Ezért inkább dolce vita mint mégegyszer egy pozi teszt :)

2023. máj. 12. 20:00
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mért itt osztod az észt?

Vannak gyerekeim nem minden csillám pónis, de hogy az én életemnek ők az értelme.

Neked nincs így nem tudod mit ad egy gyerek annak aki akarja, én tudom milyen gyereknélkül, én arra nem vágyom.

2023. máj. 12. 20:04
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező nem lehet hogy kéne egy Teljeskörű laborvizsgálat? Ha esetleg nem voltál lehet nem ártana.Esetleg lehet pajzsmirigy beteg vagy csak nem tudsz róla és egy sima egyszerű gyógyszeres kezeléssel helyre lehet hozni.Nem muszály megvárnod az 1évet.Elmehetsz háziorvoshoz és kérsz egy Teljeskörű laborbeutalót.Vagy magán doki ha van rá pénzed.
2023. máj. 13. 19:33
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!