Mit tegyek még, hogy sikerüljön?
9 hónapja próbálkozunk.
Szedem a marha drága babaváró vitamint.Méhpempőt.
12. Dpo negatív.
Ovulációs teszt oké, használjuk. Van ovulációs fájdalom is.
2 naponta együtt vagyunk.
Orvos annyit mond, hogy majd sikerül.(Gondolkodom a magán dokin) Ő 1 év után kér kivizsgálást...
Tudom, ne görcsöljek rá, de azért valljuk be, nem olyan egyszerű.
Elvileg egészséges vagyok.
Hogy lehet ezt elengedni?
Azt hogy minden hónapban csalódom.
Bocsánat, rinya kérdés. De nem értem, van akire ránéznek és terhes is lesz....
Elengedni én nem tudom, inkább arra koncentrálok, hogy mindenre is elő/felkészüljek. Mindennek is utanajarok, nem várok a dokikkal sem. Arra is készülök, hogy meddosegibennesetleg mi vár ránk, ha 6 hónapig sem leszünk sikeresek.
Hormonvizsgalat (tsh, atpo,prolactin,progeszteron, tesztoszteron, T3,t4, progrszteton, amh), ovulacios teszt, std szures (nekem az első babo előtt nehezítette a dolgot), fogászat. Emellett malnalevel aztán palastfu tea, yam és maca kapszula, vitaminok (femibion 0, szélén, cink, króm, folát, D vitamin, 400 mg e vitamin, 400 mg Q10). Ezekkel volt két kemiaim. Most a tsh miatt mentem endodokihoz, írt letroxot, az alacsony progi miatt kenem a progrszteton krémet, illetve szedem a baratcserjet most yam helyett, hátha, bár az inkább prolactinra jó, úgyhogy váltok yamra. Bár a ciklusom 24-25 nap, 10-12. Napi ovuval. Lehet kevés a megtapadashoz. 😰
Van akinek ovum előtti 3 napban a minden napos egyuttletbol sikerült csak, és az ovu napján.
Bocsi az ékszerek miatt, siettem a telóm potyogessel
Csak annyit írtam, igenis lehet gyerek nélkül frankó életet élni.
A 9 hónap pl. maga a rémálom, test teljesen kimerül.
Apuka előbb-utóbb úgyis megunja, szex lapos lesz, gyerekkel probléma, nyűg, ebbe senki nem gondol bele?
Iszonyat nagy felelősség IS.
"igenis lehet gyerek nélkül frankó életet élni."
Aki gyerekre vágyik, annak nem lehet frankó életet élni nélküle, mert se karrier, se utazás, se ilyesmi nem fogja helyettesíteni a gyerek élményét, nem is értem, hogy lehet ilyen hülyeséget mondani.
A többi felvetésed meg dettó baromság, neekm semmi bajom nem volt 2 terhesség alatt, nem ment tönkre a testem, nem unta meg apuka, jó a szexuális életünk, nem akarunk elválni, szeretjük egym@st és a gyerekeinket is a nehézségek ellenére is.
Azért, mert te nem akartál gyereket, nem ke idehányni a gyerekellenes hülyes3geidet.
Ugyan 27, Te meg rózsaszín csillám pónikat látsz csak ebben a sztoriban.
Csomó válás van mostanság, ott is a gyerek szívja meg.
Ezért inkább dolce vita mint mégegyszer egy pozi teszt :)
Akkor mért itt osztod az észt?
Vannak gyerekeim nem minden csillám pónis, de hogy az én életemnek ők az értelme.
Neked nincs így nem tudod mit ad egy gyerek annak aki akarja, én tudom milyen gyereknélkül, én arra nem vágyom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!