Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Üdv mindenkinek Február...

Üdv mindenkinek Február 18-ra “nem vàrom “ a menstruációmat. Lehet ebből baba ??

Figyelt kérdés

Meg néznétek a teszteket amiket készítettem. Valaki volt már így idő előtt tesztelt és pozi volt Tudom felesleges idő előtt tesztelni de hát ….

Remélem lesz olyan itt aki tud hasznos tanácsot adni .

ma 15:20
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
ma 15:25
 2/19 anonim ***** válasza:
Megnézem igen.
ma 15:26
 3/19 A kérdező kommentje:
2/2 köszönöm
ma 15:27
 4/19 anonim ***** válasza:
Szerintem +.
ma 15:28
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezek olyan szar tesztek...nem kell ennyit csinálni. Vegyél egy normális at, mondjuk facelle kazettásat. Két csík pozitív, egy csík negatív. Ilyen egyszerű. Engem sosem vert át, se szellemcsík semmi.
ma 15:29
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Két csíkosak, tehát pozik. Hogy baba lesz e belőle, azt nem lehet tudni.

Nekem is pozik lettek 4 nappal hamarabb a tesztek, de nem lett mindegyikből baba.

Milyen tanácsot szeretnél? Mire kell a tanács? A testtek alapján terhes vagy, de amíg nem késik a mensi, simán meg is szakadhat.

Az a tanács, ha nem jön meg...19-én tesztelj. Ha az is pozi, akkor rá 3 hétre mehetsz dokihoz.

De nagyon furák a tesztjeid, olyanok, mintha 10 évvel ezelőtti teszteket kaptál volna elő.

Tanács, napi egy teszt is elég.

ma 15:30
 7/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy megnézted . Ez normâlis hogy ilyen halvány ? Mikor fog erősődni ? Reggeli első "pisiből " csináltam .
ma 15:31
 8/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ ment a zöld kezecske .

Hétfőn keztem el tesztelni.

ma 15:33
 9/19 A kérdező kommentje:
Csinálok másik képet ròla mert nagyon râvan közelitve .
ma 15:34
 10/19 A kérdező kommentje:
ma 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!