Létezhet olyan, hogy 9.dpon az x epil extra halvány, a predictor negatív, vagy minden x epil csíkon kijön a regans helye?
Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 12:28
81/107 anonim válasza:
Ugyan ez van velem is
Még mindig nem jött meg de én ma megyek dokihoz
82/107 A kérdező kommentje:
Én most várok. Görcsölök napok óta. Állandóan wcre járok. A tesztnek ilyenkor már mutatni kellene valamit, de semmi. Az utolsó együttlét után is már eltelt 13 nap. 🤷♀️
2023. márc. 23. 07:17
83/107 A kérdező kommentje:
Írd majd meg hogy mit mondott.
2023. márc. 23. 07:18
84/107 anonim válasza:
Persze írom
De nekem is negativ a teszt a mai is
85/107 A kérdező kommentje:
Én már barnázok, úgyhogy a tampon fent van.
Legalább pontos a ciklus. Már csak a NAGY kérdés, hogy miért nem jön össze??? 🤷♀️🙉🤔 Már nem tudok mit csinálni. Szedek mindent amit ilyenkor ajánlanak. Ebből inszem lesz szerintem.
2023. márc. 23. 10:10
86/107 anonim válasza:
Uh basszus én most várok a dokinál
De bár nekem is jönne már meg
Mit/miket szedsz amúgy??
87/107 anonim válasza:
Nyh.10.9mm 3 rétegű jobb ovarium:36.8×26mm bal öv.:37×23mm ennyi
89/107 A kérdező kommentje:
E vitamin, magnézium, c vitamin, folsav, tiszta méhpempő.
Tehát nem lettél okosabb. Mondjuk az a nyálkahártya vastagság biztató. Az enyém jelenleg tuti 6-7mm körül lehet maximum.
2023. márc. 23. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!