Létezhet olyan, hogy 9.dpon az x epil extra halvány, a predictor negatív, vagy minden x epil csíkon kijön a regans helye?
Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 12:28
31/107 anonim válasza:
32/107 anonim válasza:
32 neked is a predit mondom, a predin jó látható volt mire ezen derengett 4 nappal később
33/107 anonim válasza:
Kérdező a párodat is vizsgálták már?
34/107 anonim válasza:
31es vagyok
32es neked is ez a fajta ilyen volt ?
35/107 anonim válasza:
Én ezt 1 x próbáltam de ez nagyon nem érzékwny teszt.
Így ha ez + akkor a predictor már egyértelműen 2 csíkos
37/107 anonim válasza:
Akkor ez halvany ? 31 vagyok
Utolsó jó lenne
38/107 anonim válasza:
32 vagyok
Sokáig nem találkoztam szellem csíkokkal, egyre majd hogy egyre több tesztet csináltam gyakrabban bele futottam, így 1 teszt nem teszt ha más fajt@n is látok valamit na akkor elhiszem hogy van valami
39/107 anonim válasza:
31es szerintem ez is szellem csik
40/107 A kérdező kommentje:
33-as. Orvos nem, patikákban kapható sperma tesztet végeztünk, az alapján semmi gond nincs vele.
2023. márc. 18. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!