Létezhet olyan, hogy 9.dpon az x epil extra halvány, a predictor negatív, vagy minden x epil csíkon kijön a regans helye?
Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 12:28
51/107 A kérdező kommentje:
A mai nappal befejeztem a tesztelést. Reggeli elsőből két teszt negatív. Hála istennek több nincs itthon. Holnap, holnapután estig dolgozok, úgyhogy még venni sem tudok. De szerintem nem is lesz rá szükség. Görcsölök tegnap óta, valószínűleg ez a hónap megint nem jött össze.
2023. márc. 19. 06:34
52/107 anonim válasza:
31es vagyok nekem iá ugyan olyan lett a teszt mint az előző
Kérdező ne add fel
53/107 A kérdező kommentje:
Már kapaszkodok mindenbe 😅 Hogy mikor volt pozitív az lh teszt és hogy ha egy két napot csúszott a tüszőrepedés, akkor minden csúszik. Mert azt ugye a teszt sem mondja meg percre pontosan hogy mikor mi van, csak hogy 36 órán belül lesz valami. Úgyhogy most abban reménykedem, hogy tegnap még nem is a 9.dpon voltam, csak a 8.on. És akkor még tart a beágyazódás ergo nem mutat a teszt még semmit. De ezeket az eszme futtatásokat csak magam megnyugtatására csinàlom. Nem akarom el hinni, hogy megint nem sikerült.
2023. márc. 19. 08:04
54/107 A kérdező kommentje:
Voltam laborba hó elején, egész jó vérképem van. Voltam nőgyógyásznál, nem látott semmit. Szedem a folsavat, E vitamin, MagneB6, C vitamin és eszem a tiszta méhpempőt. Mi a jó büdös francot csináljak még???
2023. márc. 19. 08:07
55/107 anonim válasza:
És a párod is volt kivizsgáláson, neki csak egy matyi
56/107 anonim válasza:
31es vagyok én meg az inofolicot is szedem ezek mellé amiketbte szedsz
57/107 anonim válasza:
Nem viccből kérdem a p@rodat,nálunk ott is volt bibi.
58/107 A kérdező kommentje:
57-es. Nem volt kivizsgáláson. Itthon megnéztük, az alapján van anyag rendesen. Mondjuk a gyorsaságot azzal a tesztel nem lehet megállapítani csak a mennyiséget. Házi orvos már ijesztgetett azzal a második kémiai után hogy ő arra tippel hogy össze férhetetlenség van.
2023. márc. 19. 08:33
59/107 anonim válasza:
[link] ilyen lett ezek a mai szar tesztek
60/107 A kérdező kommentje:
Ezek milyen típusú tesztek?
2023. márc. 19. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!