Létezhet olyan, hogy 9.dpon az x epil extra halvány, a predictor negatív, vagy minden x epil csíkon kijön a regans helye?
Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 12:28
21/107 A kérdező kommentje:
Van egy 15 éves fiam. Emlékszem, hogy akkoriban nem volt rendszeres a menstruációm így a próbálkozós időszak alatt is rengeteg tesztet ellőttem. Mindig az igazat mutatták. Aztán az 5.héten(ultrahang szerint) csináltam egy Gabriell tesztet. Na azon brutál erős két csík volt. A kémiaiaknál is teszteltem vele, egyszer sem jött ki olyan erősen mint a kontroll. Ezért ha egyszer lesz ismét pozitív tesztem, biztos hogy tele leszek ideggel, hogy erősödjön :/
2023. márc. 18. 14:56
22/107 anonim válasza:
9es vagyok azta ez tényleg pozitív és ugyan úgy meg jött?
Nekem is most egy spontán vetélés de az a teszt nem is mutatta csak ultrahang szépen növekedett 6 hétig a petezsak és aztán meg állt a terhesség de tudtuk hogy nem jó mivel a teszt végig negativ volt
23/107 A kérdező kommentje:
9es.Ilyet sem hallottam még,hogy van petezsák, de negatív a teszt. Nálam a 6.hetekben sem láttak semmit. Vérvétel igazolta csak, hogy korai terhes vagyok,meg ugye a tesztek. És egy erősebb menstruációval a 7.héten szinte mind a kettő ugyanannyi idő után spontán kiürült a szervezetemből.
2023. márc. 18. 15:02
24/107 A kérdező kommentje:
Nagyon elkeserítő, hogy nem akar össze jönni, pedig lh tesztet is használok, 2 naponta vagyunk együtt ahogy tanácsolják. Van peteérésem rendesen közép időben és még is negatív minden hónap. Doki sem lát semmit ami részemről gond lehetne.
2023. márc. 18. 15:09
25/107 anonim válasza:
Hát igen
Nekem is minden rendben még se sikerül, azt mondta a doki lehet próbálkozni majd egyszer össze jön
Te.milyen lh tesztet használsz?
27/107 A kérdező kommentje:
Netről rendelem. Érzékeny,de csak akkor erős két csíkos, ha pozitív. Nàlam másfél napig mutatja a csúcsot.
2023. márc. 18. 15:18
28/107 A kérdező kommentje:
Ezek 9.-e este és 10.e délelőtti tesztek. 9-én. úgy görcsöltem, azt hittem össze sz.. rom magam. Az utóbbi 2-3 évben megérzem a peteérést. Középidős görcseim vannak. Valamikor durvábbak mint mensikor.
2023. márc. 18. 15:23
29/107 A kérdező kommentje:
9-es. Azt hiszem megtaláltam a kérdésedet. Pfu de sok undorító ember van. Így lehordani, csak mert izgul, bizonytalan az ember. Amúgy azokon a képeken én is halvány pozikat látok.
2023. márc. 18. 15:39
30/107 anonim válasza:
Ennyi de hát ez van ilyenek az emberek (9)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!