Létezhet olyan, hogy 9.dpon az x epil extra halvány, a predictor negatív, vagy minden x epil csíkon kijön a regans helye?
Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 12:28
1/107 anonim válasza:
Mutatsz képet? Mostanában gagyik ezek a tesztek nekem is több csíkok jött kib
2/107 A kérdező kommentje:
IMG 20230318 083005
2023. márc. 18. 12:40
4/107 A kérdező kommentje:
Fényképezve nem látni, viszont ha rá nézek, forgatás nélkül is van ott csík az x epileken. Az összesen amit ma csináltam.
2023. márc. 18. 12:43
5/107 anonim válasza:
Az elmúlt hetekben kb naponta kikerül 2-3 ilyen kérdés ahol az xepil halvány, de persze képen nem látszik. Szerintem még egyikből sem lett baba. Sőt az is mindenhol van írva, hogy ezért kell megvárni míg késik.
6/107 A kérdező kommentje:
Ezt a tesztet még nem próbáltam
Eddig ha teszteltem nem volt ilyen kétes egyik sem. Még a kémiainál is szép erős volt a predictor.
2023. márc. 18. 12:52
7/107 anonim válasza:
Az x-epil 25ös érzékenységű, a predictor 10es. Kizárt hogy az x-epil pozitív, mivel a predictor sokkal kevesebb hcg-re reagál.
Másrészt pedig egy hasznos tanács… az a második vonal, ami fotón nem látszik, az negatív teszt.
8/107 anonim válasza:
Ha a predi negatív akkor nem vagy terhes, a predi 2-3 nappal előbb + mint az x epil.
Jó sokszor teszteltem őket
9/107 anonim válasza:
Ezek a tesztek nar jó nagy szarok
Nekem késik ma csináltam erre még ilyen lett [link]
10/107 A kérdező kommentje:
9es. Az nagyon kemény. Többet nem kell vegyek. Ami van itthon majd elhasználom amíg meg nem jön, de ezek után nem látok bele semmit sem.
2023. márc. 18. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!