Ez negatív teszt?
Figyelt kérdés
(Időn belül kijött halvány csík, azért szedtem szét mert tükröződött és képről nem látszódott)
Most járok a 10 dpo.-n
/ azért teszteltem ilyen korán mert hormonpótlót kell szednem, vetélésem volt korábban /
2023. febr. 28. 10:17
1/11 anonim válasza:
Én halvány pozinak látom, 10dpo-hoz reményt adó
2/11 A kérdező kommentje:
Bár olvastam a Predinek van ilyen halvàny csíkja akkor is ha nincsen terhesség. Ez olyan csik?
2023. febr. 28. 10:19
3/11 A kérdező kommentje:
Csüt. lesz labor, de így beszèltük a dokival hogy teszteljek addig és ha pozitív szóljak.
2023. febr. 28. 10:19
4/11 anonim válasza:
Szia en ma teszteltem predictorral. Nincs neki szellemcsikja.. elég pontos teszt szerintem ( sajnos negativ lett mais :( ) sok sikert neked
5/11 anonim válasza:
En roszaszinnek latom ,szoval ez halvany pozi lesz...a szaradasi csik szurke szokott lenni.
6/11 anonim válasza:
Jajj, egy szétszedett teszt. Miért? Nem lesz pozitívabb attól, hogy atomjaira bontod. Hiába kell hormonpótlót szedni, ilyen korán egyáltalán nem biztos, hogy kimutatható.
7/11 A kérdező kommentje:
#6! a leirasban megvalaszoltam ezt :-)
2023. febr. 28. 14:00
8/11 anonim válasza:
Szerintem pozitív.
De nem értem. Ha ennyire fontos a hormonpótlás, miért nem adják alapból a ciklus második felében?….
9/11 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom én sem :-(
2023. febr. 28. 16:50
10/11 anonim válasza:
Eláruljam? Mert egy vetélés esetén semmivel sem javítja a kimenetelt, simán placebo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!