Szerintetek ez pozitív? Még sose volt ilyen tesztem!
Figyelt kérdés
One step teszt, két napja késik, ma teszteltem először és mindig one steppel tesztelek, ami eddig egyértelmű negatív volt. De most nem tudom eldönteni... Mivel 2 nap késésnél ha terhes lennék nem kéne már egyértelműnek lennie?
Egy éve próbálkozunk amúgy.
Ami furcsa a mostani ciklusban, a hátfájás és, hogy egyáltalán nem fájnak a cicieim, pedig mindig nagyon szoktak...
2023. febr. 19. 05:20
1/42 anonim válasza:
Szerintem halványan de pozitív :)
2/42 anonim válasza:
Halványpozitív! :) Gratulálok!!
3/42 anonim válasza:
Ha valaki terhes m1 mikyen teszttel tesztel,lehet az 300ft-os ,akkoris pozitiv terhesseg eseten. Baratnom tesztelt,tiedtol halvanyabb tesztjei voltak. 12hetes volt,amikor csak ugy csinalt egy tesztet,ugyanugy halvany pozitiv volt. A kisfia szeptemberben elso osztalyos lesz. :) Szal ,van akinek ennyire halvanyak a tesztjei,nem minden esetben jelez bajt,de kesesnel mar erosebbnek kene lennie. Nezz egy masik tesztet is! :) Hcg vervetelt,aztan ha nem jon meg (szoritok,hogy ne) mehetsz dokihoz. Majd irj,hogy teszteltel-e! :)
4/42 A kérdező kommentje:
Köszi lányok! Annyira izgatott vagyok, még nem merem beleélni magam.. Ha 8kor kinyit a drogéria, elmegyek valami normálisabb tesztért.. Szerintetek ha hazaértem, meg is csinálhatom, vagy muszáj várnom vele holnap reggelig?
2023. febr. 19. 06:29
5/42 anonim válasza:
Szerintem ha pár órát nem mész wcre és nem iszol sokat akkor megcsinálhatid nyugodtan.
Én is pozinak mondanám képek alapján. Sok sikert💐
6/42 anonim válasza:
Dehogy kell varni holnap reggelig! :) Nyugodtan megcsinalhatod!! Majd irj!! 🫰🏻🙏
7/42 A kérdező kommentje:
köszi ❤️ írni fogok!
2023. febr. 19. 07:09
9/42 anonim válasza:
ez egyértelmű pozitív, gratulálok! :) ha fotón szépen látszik, és ráadásul rózsaszín is a csík (ami szintén látszik képen), az nem kérdéses :)
10/42 anonim válasza:
Ez tuti pozi, gratulálok! Holnapra szèp erős lesz, èn is ìgy voltam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!