Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez pozitív? Még...

Szerintetek ez pozitív? Még sose volt ilyen tesztem!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

One step teszt, két napja késik, ma teszteltem először és mindig one steppel tesztelek, ami eddig egyértelmű negatív volt. De most nem tudom eldönteni... Mivel 2 nap késésnél ha terhes lennék nem kéne már egyértelműnek lennie?

Egy éve próbálkozunk amúgy.

Ami furcsa a mostani ciklusban, a hátfájás és, hogy egyáltalán nem fájnak a cicieim, pedig mindig nagyon szoktak...

2023. febr. 19. 05:20
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem halványan de pozitív :)
2023. febr. 19. 05:29
 2/42 anonim ***** válasza:
74%
Halványpozitív! :) Gratulálok!!
2023. febr. 19. 05:45
 3/42 anonim ***** válasza:
33%
Ha valaki terhes m1 mikyen teszttel tesztel,lehet az 300ft-os ,akkoris pozitiv terhesseg eseten. Baratnom tesztelt,tiedtol halvanyabb tesztjei voltak. 12hetes volt,amikor csak ugy csinalt egy tesztet,ugyanugy halvany pozitiv volt. A kisfia szeptemberben elso osztalyos lesz. :) Szal ,van akinek ennyire halvanyak a tesztjei,nem minden esetben jelez bajt,de kesesnel mar erosebbnek kene lennie. Nezz egy masik tesztet is! :) Hcg vervetelt,aztan ha nem jon meg (szoritok,hogy ne) mehetsz dokihoz. Majd irj,hogy teszteltel-e! :)
2023. febr. 19. 06:15
 4/42 A kérdező kommentje:
Köszi lányok! Annyira izgatott vagyok, még nem merem beleélni magam.. Ha 8kor kinyit a drogéria, elmegyek valami normálisabb tesztért.. Szerintetek ha hazaértem, meg is csinálhatom, vagy muszáj várnom vele holnap reggelig?
2023. febr. 19. 06:29
 5/42 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem ha pár órát nem mész wcre és nem iszol sokat akkor megcsinálhatid nyugodtan.

Én is pozinak mondanám képek alapján. Sok sikert💐

2023. febr. 19. 06:50
 6/42 anonim ***** válasza:
88%
Dehogy kell varni holnap reggelig! :) Nyugodtan megcsinalhatod!! Majd irj!! 🫰🏻🙏
2023. febr. 19. 07:00
 7/42 A kérdező kommentje:
köszi ❤️ írni fogok!
2023. febr. 19. 07:09
 8/42 anonim ***** válasza:
68%
Gratulálok!
2023. febr. 19. 07:43
 9/42 anonim ***** válasza:
77%
ez egyértelmű pozitív, gratulálok! :) ha fotón szépen látszik, és ráadásul rózsaszín is a csík (ami szintén látszik képen), az nem kérdéses :)
2023. febr. 19. 08:00
 10/42 anonim ***** válasza:
77%
Ez tuti pozi, gratulálok! Holnapra szèp erős lesz, èn is ìgy voltam! :)
2023. febr. 19. 08:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!