3 napja késik a mensim a mensi tüneteit érzem hozzáteszem babát szeretnénk 12-13.án volt pozitív ovu tesztem együtt is voltunk viszont ma kíváncsiságból csináltam egy ovu tesztet és újra pozitív lett . Vajon ez mitől van ? Gond lehet?
Azért mert mensi tüneteim vannak így nem gondoltam hogy esetleg terhesség lenne.
9.próbálkozós hónapunk és volt hogy késett 2-3 napot aztán megjött.
Ovu tesztet meg csak kíváncsiságból csináltam és mivel pozitív lett az jutott eszembe hogy esetleg valami hormonális probléma lenne? Vagy ez normális lenne?
Biztos, hogy pozitív az a teszt? Az ovu tesztnél nem minden 2 csíkos eredmény jelent pozitívat. Csak, ha a tesztcsík legalább olyan erős, mint a kontroll csík, vagy még erősebb.
Egyébként semmi értelme ilyenkor az ovu tesztnek. Ilyenkor már terhességi tesztet szokás elvégezni.
Igen biztos hogy pozitív
ClearBlue digitális ovulációs tesztet csináltam és mosolygós volt ahogy 12-13.-án is.
A mensi tüneteim meg vannak olyan mintha megakarna jönni görcsöl is fájnak a mellbimbóim de mégsem akar meg jönni.
Terhesen is pont mensi tünetek vannak csak nem jön meg... ne legyél buta. Vegyél egy tesztet. 90%, hogy terhes vagy. Terhesen lehet pozi az lh teszt is, de nem mindenkinek lesz pozi terhesen.
De biztosat csak a hcg teszt mutat. Ma már akármelyiket lepisilheted, ha baba van pozinak kell lennie....nem kell már várnod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!