Szerintetek ez pozitív? Még sose volt ilyen tesztem!
One step teszt, két napja késik, ma teszteltem először és mindig one steppel tesztelek, ami eddig egyértelmű negatív volt. De most nem tudom eldönteni... Mivel 2 nap késésnél ha terhes lennék nem kéne már egyértelműnek lennie?
Egy éve próbálkozunk amúgy.
Ami furcsa a mostani ciklusban, a hátfájás és, hogy egyáltalán nem fájnak a cicieim, pedig mindig nagyon szoktak...
Ma nem rendel az orvosom, holnap 14.00kor nyit, fel fogom hívni őket. Most jelenleg semmi sincs, csak nagyon fáradt vagyok, remélem így is marad.
Szia! Én is követem. Ha barnazol picit hiába korai, írhatnak fel valamilyen progeszteron pótlást.Ha a sárga test elégtelenség miatt van akkor nem lesz gond használni fog. Egyébként gratulálok !
12 hkm (3.baba) :)
Sziasztok! Az az enyhe barnás folyás azóta nem jeletkezett többet. Tegnapelőttig minden reggel teszteltem az onesteppel, az utolsón már egyformán erős volt a két csík. Szóval azt hiszem minden rendben. :) Márc. 16-án megyek először nőgyógyászhoz, ekkor már ha minden jól megy, majdnem 8 hetes leszek. :)
A cicijeim 2 napja kezdtek el durván fájni és ami bosszantó tünet, hogy roppant ingerlékeny vagyok mostanában és bármin fel tudom kapni a vízet vagy el tudom bőgni magam... Ez elég kellemetlen. :(
Meg nem alszom jól, folyton felébredek. Szerintem az agyamnak nehéz feldolgoznia ezt az egészet és nem tud pihenni.
Na de nem panaszkodok, nagyon boldog vagyok amúgy. :) És alig várom, hogy ultrahangon láthassam, mert így még egy kicsit felfoghatatlan nekem ez az egész.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!