Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez pozitív? Még...

Szerintetek ez pozitív? Még sose volt ilyen tesztem!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

One step teszt, két napja késik, ma teszteltem először és mindig one steppel tesztelek, ami eddig egyértelmű negatív volt. De most nem tudom eldönteni... Mivel 2 nap késésnél ha terhes lennék nem kéne már egyértelműnek lennie?

Egy éve próbálkozunk amúgy.

Ami furcsa a mostani ciklusban, a hátfájás és, hogy egyáltalán nem fájnak a cicieim, pedig mindig nagyon szoktak...

2023. febr. 19. 05:20
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

[link]

Ma nem rendel az orvosom, holnap 14.00kor nyit, fel fogom hívni őket. Most jelenleg semmi sincs, csak nagyon fáradt vagyok, remélem így is marad.

2023. febr. 20. 15:00
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha van valami mindekepp menj ügyeletre !
2023. febr. 20. 16:32
 33/42 anonim ***** válasza:
0%
2 3 hetesen nem csinálnak semmit sőt meg lehet roszabb is lesz hüvelyi uh val...Sztem várj az én tesztem is halvány volt és itt van a fiam
2023. febr. 20. 19:24
 34/42 anonim ***** válasza:
78%
A kérdező nem 2-3 hetes, a cb tesztné az kb 5-6 ot jelent
2023. febr. 20. 19:59
 35/42 anonim ***** válasza:
Szia! Mi lett veletek azóta?
2023. febr. 25. 22:26
 36/42 anonim válasza:

Szia! Én is követem. Ha barnazol picit hiába korai, írhatnak fel valamilyen progeszteron pótlást.Ha a sárga test elégtelenség miatt van akkor nem lesz gond használni fog. Egyébként gratulálok !

12 hkm (3.baba) :)

2023. febr. 25. 22:42
 37/42 anonim ***** válasza:
Szia hogy vagy miujság veled és a babával?
2023. febr. 27. 13:22
 38/42 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Az az enyhe barnás folyás azóta nem jeletkezett többet. Tegnapelőttig minden reggel teszteltem az onesteppel, az utolsón már egyformán erős volt a két csík. Szóval azt hiszem minden rendben. :) Márc. 16-án megyek először nőgyógyászhoz, ekkor már ha minden jól megy, majdnem 8 hetes leszek. :)

A cicijeim 2 napja kezdtek el durván fájni és ami bosszantó tünet, hogy roppant ingerlékeny vagyok mostanában és bármin fel tudom kapni a vízet vagy el tudom bőgni magam... Ez elég kellemetlen. :(

Meg nem alszom jól, folyton felébredek. Szerintem az agyamnak nehéz feldolgoznia ezt az egészet és nem tud pihenni.

Na de nem panaszkodok, nagyon boldog vagyok amúgy. :) És alig várom, hogy ultrahangon láthassam, mert így még egy kicsit felfoghatatlan nekem ez az egész.. :)

2023. febr. 27. 15:38
 39/42 A kérdező kommentje:
És köszönöm szépen mindenkinek, aki írt. ❤️
2023. febr. 27. 15:39
 40/42 anonim ***** válasza:
Jó egészséget, boldog baba várást!:)
2023. febr. 27. 15:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!