Ha 4-én volt pozitív lh tesztem, akkor ma már illene mutatnia valamit egy jó minőségű terhességi tesztnek?
Figyelt kérdés
Predictor vagy Clearbluera gondolok.2023. febr. 18. 10:25
2/10 A kérdező kommentje:
Jelenleg fertinetről rendelt 10es tesztjeim vannak itthon, ami olyan, hogy ha látni akarom akkor van ott valami, de semmi képp sem egyértelmű. Viszont itt sok olyat olvasni, hogy attól mert egy teszt 10es még nem biztos hogy jó minőségű és kimutatja. Beszerzek egy predictort aztán meglátjuk. Túl vagyok már 2 kémiain, van egy 15 éves fiam. Régóta próbálkozunk. Nagyon bízom benne hogy most össze jött. Az a baj hogy a tünetek olyanok mint menstruáció előtt. Annyival több, hogy fájdogál a derekam is.
2023. febr. 18. 10:45
6/10 A kérdező kommentje:
Holnap kell megjönnie. Ez alapján meg is fog sajnos. Pedig úgy bíztam benne. Már mindent bevetettünk. Ferti Lily kelyhet és síkosítót is használtunk. Eszem a méhpempőt. Termékeny héten minden második nap együtt voltunk. Amikor pozitív lett az lh teszt aznap és másnap is. Nem egyszerű sajnos.
2023. febr. 18. 11:56
7/10 anonim válasza:
Tudom, hogy nehéz, de csak nehezítheti a teherbeesést az, hogy ennyire rá vagy görcsölve.
8/10 kajitani válasza:
Várj még pár napot, hátha nem jön meg. Nekem azt mondta az orvosom, legelőször a nemvárt napján érdemes tesztelni.
És igen...nyugi. Tudom,hogy nehéz... mi fél évet vártunk az első terhességemre. De sikerült. Nem szabad elkeseredni, jönni fog a kisbaba, hidd el.
9/10 anonim válasza:
14 nappal ovu után már bármelyik teszt egyértelműen +, 9-10dpon halovány onnan egyre erősödik.
Készülj a következő hónapra
10/10 A kérdező kommentje:
Igen, az lesz. Predictor is hómező :(Köszönöm szépen a válaszokat.
2023. febr. 18. 17:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!