Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Progeszteron szintet néztek a...

Progeszteron szintet néztek a ciklus 24.napon Babát szeretnénk ez a eredmény jó ?

Figyelt kérdés
tegnap 18:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Kéne az eredmény
tegnap 19:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat, azt hittem hogy képet be tudok rakni utólag
tegnap 19:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Betudsz
tegnap 19:29
 4/10 A kérdező kommentje:
Hogyan ?
tegnap 19:33
 5/10 A kérdező kommentje:

Próbáltam de nem megy

Progeszteron 48,93

Meg van a papíron ilyen hogy

1 trimeszter 15,04-161,35 nmol

2 trimeszter 61,72 -144, 05 nmol meg ilyenek

tegnap 20:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Annyit jelent hogy volt ovulációd és a helyén a sárgatest megfelelő szinten termeli a progeszteront.
tegnap 20:36
 7/10 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm

Akkor nyilván nem ez a baj hogy nem marad meg a magzat.

Többször teherbe estem már de két hónapig maradt meg a legtovább a terhességem utána meg szakadt. Erre gyanakodtak

Szednem kellett inofolic prémiumot

tegnap 20:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Sajnálom, kitartást kívánok!
tegnap 21:00
 9/10 A kérdező kommentje:
Augusztusban voltam utoljára terhes akkor is néztek valamiért progeszteront vetélés után akkor fol fázis 0.6- 4,7 volt
tegnap 21:03
 10/10 anonim ***** válasza:

#9 Ez a határérték. Menstruáció alatt/után közvetlenül (follokuláris fázis) 0,6-4,7 nmol/l között kell lennie.

A luteális fázisra (ovuláció utánra) vonatkozó határérték is biztos rajta van, az ha jól emlékszem 15-70. De babához amúgy 30 felett a jó, csak 15 felett már volt ovuláció.

ma 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!