Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez pozitív? Még...

Szerintetek ez pozitív? Még sose volt ilyen tesztem!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

One step teszt, két napja késik, ma teszteltem először és mindig one steppel tesztelek, ami eddig egyértelmű negatív volt. De most nem tudom eldönteni... Mivel 2 nap késésnél ha terhes lennék nem kéne már egyértelműnek lennie?

Egy éve próbálkozunk amúgy.

Ami furcsa a mostani ciklusban, a hátfájás és, hogy egyáltalán nem fájnak a cicieim, pedig mindig nagyon szoktak...

2023. febr. 19. 05:20
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
40%
Bocsánat az offért, de kedves #20-as! Te is a napokban tesztelsz? :)
2023. febr. 19. 12:05
 22/42 anonim ***** válasza:
27%
Pocaklakoooooo :):):)
2023. febr. 19. 12:30
 23/42 anonim ***** válasza:
88%
Neeem, a kérdező tesztjére nem tudok várni :D
2023. febr. 19. 14:54
 24/42 A kérdező kommentje:
Sajnalom, hogy megvárakoztatlak.. 😁😁😅❤️
2023. febr. 19. 14:57
 25/42 A kérdező kommentje:

A ma reggeli one step (az alső, a felső a tegnapi)

[link]

[link]

[link]

Ma munka után veszek másik tesztet.

Viszont ami aggaszt, az enyhe barna folyás.. Tegnap volt egy kevés és ma is minimálisan, csak a wc papíron észleltem.. Gondolom ez nem normális és a tesztek se ok nélkül halványak.. 😔

2023. febr. 20. 04:18
 26/42 anonim ***** válasza:
86%
Valoban halvanyak es lehet,hogy rosszul latom,ussetek agyon ,de az elso teszteleshez kepest szerintem,erosodott. En hcg vervetelt csinaltatnek,nem tesztelgetnek ,mert valoban halvanyak a keseshez kepest. A barnazas,nalam nem jelentett gondot,masnal igen… Lehet,hogy meg fog jonni (ne legyen ugy) menj el hcg-t nezetni. Szoritok.
2023. febr. 20. 05:45
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
Erősödött a teszt. A tüszőrepedés napja biztos? Nem lehet,hogy picit később volt? Én elmennék hcg-t nézetni 2 nap különbséggel. Barnázást alacsony progeszteron is okozhat.
2023. febr. 20. 06:24
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is erősebb, viszont a barnázás lehet nem jelent jót, mert van akinek normális de van akinek nem, nekem 2 pozitív teszt, 9 nap késes után így ‘jött meg”…(2 napig volt enyhe barnázás aztán irtózatos fájdalom egy sok vér..) már bánom hogy nem mentem be ügyeletre hátha segített volna a progi, de hát van aki azt mondja ha mennie kell menjen van aki meg szalad a kórházba, én bánom hogy nem szaladtam, lehet úgy se maradt volna meg de ez már nem derül ki.. tehát ha nem múlik a barnázás én mostani fejjel bemennek a kórházba hogy biztos minden rendben.

Nem ijesztgetni akarlak, de ha nekem valaki ezt így írta volna lehet akkor más helyzet lett volna..tehát csak jó szándékkal mondom!

35hkm

2023. febr. 20. 09:03
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

Én is elmennék dokihoz.

Volt egy vetélésem, másodjára már az első teszt után kaptam progeszteront, meg is született a kisfiam.

Biztos mindjárt jön valaki puffogni, hogy nem csodaszer, de szerintem ártani nem fog, hátha tényleg csak ez a baj.

Beteg babát a progeszteron sem tart meg, megéri megpróbálni.

2023. febr. 20. 13:52
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
Erősödik, de a barnázás nem èpp jò jel.
2023. febr. 20. 14:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!