Szerintetek ez pozitív? Még sose volt ilyen tesztem!
Figyelt kérdés
One step teszt, két napja késik, ma teszteltem először és mindig one steppel tesztelek, ami eddig egyértelmű negatív volt. De most nem tudom eldönteni... Mivel 2 nap késésnél ha terhes lennék nem kéne már egyértelműnek lennie?
Egy éve próbálkozunk amúgy.
Ami furcsa a mostani ciklusban, a hátfájás és, hogy egyáltalán nem fájnak a cicieim, pedig mindig nagyon szoktak...
2023. febr. 19. 05:20
11/42 anonim válasza:
Szerintem is pozitív 🥰 halk gratula!
Tesztelj majd újra 2-3 nap múlva hogy erősödik e 🥰 sok sikert!
12/42 anonim válasza:
Én mindig napk{zben teszteltem predictorral, 2 óra nem ivás és pisi szünettel, és olyan volt mint másnap reggeli
13/42 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek! Sajnos a drogériát benéztem, az interneten az állt, hogy 8kor nyit, csak a nagy izgalomban elsiklottam a felett, hogy csak hétfőn.. Szóval volt egy fölösleges körünk és sajnos többet se tudtam meg.. De majd reméljük holnap. Köszi még egyszer mindenkinek, majd jelentkezem. ❤️
2023. febr. 19. 09:21
15/42 anonim válasza:
Tesco, Auchan, Spar.. Itt is vannak hcg tesztek☺️
16/42 A kérdező kommentje:
Gyógyszertár szintén nem volt nyitva, sparban és tescoban voltunk, de mindkettőben csak xepil volt, az meg kb annyit ér sztem, mint az én onestepem..
2023. febr. 19. 10:26
17/42 anonim válasza:
Nekem x-epil szépen kimutatta.
19/42 A kérdező kommentje:
Remek.. 😅 Sebaj, egy nap nem a világ.. Addig meg próbálom lefoglalni magam..
2023. febr. 19. 11:18
20/42 anonim válasza:
Te lehet, hogy tudsz várni egy napot, de már én is izgulok 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!