Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már menzesz előtt pozitív...

Már menzesz előtt pozitív lett a tesztem. De sokat fáj a hasam?

Figyelt kérdés
Szerintetek lehet méhenkívüli? Egy ponton fáj többnyire, szúró jellegű, nem pms szerű. Leginkább akkor érzem mikor kicsit pihenek, fekszek, vagy hosszabb időre leülök. Ha nem teszteltem volna is tudnám hogy terhes vagyok. De ez normális? Vagy ameddig elbírom ne nyavajogjak? :D
2023. febr. 17. 20:55
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Majd az orvos az első vizsgálaton megállapítja, hogy jó helyen van-e
2023. febr. 17. 21:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy ponton, az mit jelent? Oldalt illetve végbél felé sugározva, vagy a hasadban középen? Ez nem mindegy.
2023. febr. 17. 21:52
 3/4 A kérdező kommentje:
A hasamban a jobb petefészkemnél.
2023. febr. 18. 06:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is pont így vagyok. Pozitív lett a tesztem, és a bal petefészkemnél fáj, szúró jelleggel. Volt már több terhességem (egy sikeres, 2 vetélés), de ilyet még nem tapasztaltam. Nyilván orvoshoz nem akarok még rohanni. Én is kíváncsi lennék a tapasztalatokra.
2023. febr. 18. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!