Ha a második csík halvány, terhes vagyok?
Nemvárt napja van ma nekem és 10-es teszten van egy halványka vonal. Ez így pozitív?
Nem első pisiből lett csinálva, de nem kellene egyértelműen látszania mindkét vonalnak, egyforma erősen?
A halvány, de egyértelműen látható második csík az pozitív, nem kell ugyanolyan erősnek lennie, mint az elsőnek. Nem is kell innentől kétnaponta tesztelgetni és nézni, ha akarod, max. egyet csinálj még, de ne görcsölj rá, hogy úristen, halványabb, mint az első vonal.
Persze, kérdés mit jelent a halvány, mert ugye ide naponta 5-en felteszik a negatív tesztjüket, hogy látjuk-e rakta a nemlétező halvàny csíkot.
Neked mit jelent a halvány? Ez a nem mindegy.
A 10-es teszt a nem várt napján azért már szép pozitív nem pedig halvány. Persze csak, ha ismert az ovu napja.
Ahogy fentebb is írták, van aki csak lát valamit és közbe nem pozi. De van aki meg arra mondja, hogy halvány, hogy picit halványabb a teszt csík a kontrollnál.
Nyomd a párod kezébe, ha egyből két csíkot lát akkor pozitív :)
A férfiak nem agyalják túl nem nézegetik keresik, vagy látják vagy nem.
Minden esetre sok szerencsét, nem lelombozni akartalak, de képet nem raktál fel így nem tudjuk neked mit jelent a halvány. A nem várt napja meg éjfélig tart és még meg is jöhet.
ciklusom 26-28 napos ált.
26.napon negatív, 28. napon halvány pozitív volt a tesztem
31. napon erős pozitív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!