Ti lattok masodik vonalat?
Ti lattok masodik vonalat vagy csak az en szemem kaprazik?
Csinaltam masikat de azon en nem latok semmit.
Vegul csinaltam egyet Early predictorra es a 10 perces idon tul megjelent egy masik csik. Errol a tesztrol viszont sok rosszat olvastam...
Par nappal vagyok a nemvart elott viszont ha megfogant akkor nagyon a ciklus elejen lehetett mert akkor voltunk egyutt.
Szerintetek lehet ebbol baba?
Türelem...
Várd meg, amíg kimaradt a menstruáció, és azután csinálj tesztet. Nem szabad ennyire rágörcsölni a témára, mert az is akadályozhatja a teherbe esést.
Első 2negativ.
Predictor száradási csik csak, nem rózsaszin csik. És irtad időn túli.. Ugy már nem is értékelhető.
Nekem eddig mindig bejött a predictor. Sosem mutatott hamisat.
Ma reggel csinaltam egy tesztet X-epillel es en latok egy masodik halvany csikot.... sztem ebbol lesz baba, penteken kellene megjonnie.
Nem terveztuk vedekeztunk. A kisfiam meg csak 7hos es mivel csaszaros voltam elvileg min egy evet kellett volna varni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!