Létezhet olyan, hogy 9.dpon az x epil extra halvány, a predictor negatív, vagy minden x epil csíkon kijön a regans helye?
Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 12:28
91/107 A kérdező kommentje:
Igen. Ez már alkalmas arra hogy megtapadjon a baba.
Képzeld,abba maradt a barnázás 🤣 Mentem tampont cserélni, erre semmi 🤣🤣🤣 Hát megőrülök komolyan mondom 🙃🙃🙃
2023. márc. 23. 15:07
92/107 A kérdező kommentje:
"A megtermékenyítést követően kb. 8 nappal jelentkezhet egy könnyebb pecsételő vérzés, olykor gyenge alhasi görcsök kíséretében. A soron következő menstruáció időpontjában barnás színű folyás léphet fel, szintén a petesejt megtapadásának hatására."
Ezt találtam...
Már tényleg nem tudom mi van.
2023. márc. 23. 15:12
94/107 A kérdező kommentje:
Nem. Legközelebb, ha nem indul meg, csak hétfőn tudok majd venni. De akkor már ölég gyanús lesz.
2023. márc. 23. 16:03
96/107 A kérdező kommentje:
Ma lenne a napja. Azt hittem meg jön. De ennyi volt.
2023. márc. 23. 17:14
97/107 anonim válasza:
Nekem is 11én volt pár csepp barnás-vér és ennyi de hát az orvos se látott semmit
99/107 A kérdező kommentje:
Nekem meg jött rendesen. Mára túl is leszek rajta. Új hónap. Veled mizu?
2023. márc. 27. 06:46
100/107 anonim válasza:
Progeszteront abba hagytam én is várom higs jöjjön neg
De jó legalább neked meg jött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!