Szerintetek ez a terhességi teszt pozitív vagy negatív? Nem kell forgatni, halvány, de látszik.
Itt sok a gonosz ember és oktatnak állandóan,hogy miért egy olyan oldalon kérdezgetsz aminek pont ez a lényege hogy kérdezz :):)
Majd irj hogy van e pocaklakó :)
Tehát amíg nincs zöld kártyád akkor addig a férjed biztosítása nem állja? Fura hogy a sorozatban ahol xy nap van visszamondani egy házasságot ott egyből jár a beházasodó nőnek,pasinak minden amint elvették és az ügyvéd is csak csóválja a fejét,hogy itt már nincs mit tenni.
Úgy értettem hogy miért a világ túlfelén élőket kérdezed,hogy mikor én sem tudtam nem a neten kértem vadidegenektől tanácsot,hanem fogtam pár tesztet és aztán dokihoz mentem. Ugyanis csak is a doki tudja megadni a választ, egy rakás nem orvos egy halvány csíkkal max buksisimit ad hogy, tuti gyerek vagy leszól hogy nem az ,de közelebb nem leszel a válaszhoz,szóval olyan mintha ezt egy 17 és nem egy 41 éves írta volna ezt a kérdést,mert süt belőle a naiv reménykedes. Ha van pénzed menj magandokihoz majd ő megmondja,ha nincs kivársz és előbb utóbb úgyis kiderül.
Tudod mi ennek az oldalnak a lényege? Benne van a nevében is. Itt mindenki tehet fel kérdéseket.
Amúgy nem tudom milyen sorozatról beszélsz, meg milyen házasságot visszamondani?
Nem reménykedtem semmiben, nekem van 1 lányom, a férjemnek 2 gyereke,az oltás óta vannak problémáim, szóval hiába imádom a gyerekeket,nekem most az a jó ebben a helyzetben,ha negatív a teszt.
És nem orvosi szakvéleményt kértem,csak feltettem egy kérdést,amire választ vártam, erre csomó ember kb lehülyézett, te meg gyanúsítgatsz, hogy törvénytelenül vagyok itt,meg jössz valami sorozattal. Ez hogy jön a kérdésemhez? Nem kértem életvezetési tanácsokat senkitől,sem azt, hogy megmondja mit,hogy kellene csinálnom és mit nem. Mire jó a kötözködés?
Senki nem gyanúsított csak többnyire Amerikában van családi biztosítás is, erre próbáltam célozni. Tlc-n van egy sorozat ahol van a hivatalos akárhány nap amíg az amerikai fel visszavonhatja a házasságot,többnyire itt hirtelen elvett külföldi a másik oldal. Ott bezzeg nincs ilyen gondjuk mint neked.
Akkor is ostoba kérdés mert itt senki nem tud választ adni azt vagy a doki tud vagy az idő... plusz adtak választ,de az "nem jó " hisz neked anno is ilyen volt,bakker ha meg te jobban tudod akkor minek kérdezel? Ha azt mondták baba,jaj ugye nem az ha azt nem baba akkor "de a lányom is így született " ha semmi nem jó akkor maradj magadnak és csak megszulsz.
Miért süllyedtél le erre a szintre kérdező??! Ahogy te is írtad, ez egy oldal ahová kérdést kell kiírni, te ezt tetted, ne törődj már ezzel. Mindenhol vannak már sajnos provokatív sértegetők, akárki akármit kérdez, lekell tojni.
Na de. Csináltál azóta új tesztet? Mi az eredmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!