Ezek a tesztek halvány pozitívak? És ha ifen, az hogy lehet?
Ezen a héten pénteken kellett volna megjönnie, ez helyett tegnap, kedden megjött. Hétfőn teszteltem egyet Predictor Earlyvel, mert furcsán éreztem magam,az full negatív lett. Tegnap hogy megjött, nem is gondoltam terhességre. Ma már nem vérzek,pedig tegnap nem egy kis maszat volt. Fáj nagyon a hasam. Most mi van ilyenkor?? Ez a teszt volt csak itthon. Szerintetek?
A száradási csík az száradási csík. Akkor kell pozitív legyen, mikor megcsinálod.
Pár nap múlva tesztelj újra.
Száradás után ugyan jobban látszik, de a csík már onnantól látszik, mikor felszívja a teszt a vizeletet. Várok akkor egy kicsit, az a tuti. Meg lehet veszek majd egy másik fajta tesztet is. Lehet hogy ez becsap.
A görcs erőssége olyan pontosan mint mikor megjön. Rendes pirosas rózsaszínes vérzés volt tegnap, bár nem darabos, de nekem nem is szokott az lenni.
Lehet elindult de nem maradt
Predictor earlyt csin@lj ha az x epilen van csík a predi wgyértelmű ha nincs akkor nincs semmi
Valami elindult.
Tusztàn kivehet csíkok, viszont a tünetek slapjàne t kémiai lesz.
Tesztelj 2 nap múlva, ha nem erősebb, akkor engedd el.
Magnèziumot a görcsre vehetsz be. (1000-1500mg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!