38. ciklusnap, de mensi sehol! A tesztek halvány pozitívak! Volt valaki ilyen helyzetben? A többi lent!
Figyelt kérdés
Április 7.-én volt meg utóljára 20.-án voltunk együtt, 4.-én kellett volna megjönnie, de semmi nem történt! 3.-a óta folyamatosan halvány pozitív tesztjeim vannak, hol halványabb, hol egy kicsivel erősebbek! A beágyazódást éreztem, mert a nemvárt előtt 1,5 napig görcsöltem! Valaki volt már ilyen helyzetben? És ha igen, mi lett a vége!? Orvoshoz 2 hét múlva van időpontom! A normál terhes tüneteken kívül, nincs más tünet! Köszönöm!2019. máj. 14. 14:53
1/13 anonim válasza:
Most terhes akarsz lenni vagy menstruálni akarsz?
2/13 A kérdező kommentje:
Szerinted, ha nemvártat írok, akkor melyik a helyes válasz? :)
2019. máj. 14. 15:04
3/13 anonim válasza:
Méhen kívüli vagy ciszta esetében simán előfordulhat ilyesmi.
Mondjuk jó lenne látni is a teszteket, nem csak vakon véleményt írni.
4/13 anonim válasza:
Most az a kérdésed, mi lett a vége a pozitív tesztes nőknek meg hogy volt-e valaki ilyen helyzetben hogy pozitív tesztjei voltak?
Én voltam ilyen helyzetben, hogy nem jött meg és pozitívakat teszteltem. Az okozta, hogy terhes voltam. Szerintem bálad is ez lehet.
5/13 anonim válasza:
Látom nem csak szerintem baromság a kérdés...1#
7/13 A kérdező kommentje:
Sajnálom, aki nem érti! A kérdésem arra irányúlt, hogy aki volt ilyen helyzetben lett e baba?! Nem aggasztó e, ha ennyi idő után is halványak a tesztek?!
2019. máj. 14. 16:43
10/13 A kérdező kommentje:
Ez ma reggeli! Eddig ez a legerőssebb :)
2019. máj. 15. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!