Clearblue digitalis teszt 1-2 het pozitivat ir ,hagyomanyos tesztek halvany pozitivak nem vart napjan. Tapasztalat?
Sziasztok!
Tudom van egy hasonlo kerdes,de mar nem mostani,igy en is szeretnem megkerdezni, hogy esetleg tapasztalta-e valaki, hogy a digitalis clearblue teszt pozitivat irt es 1-2 hetet? Mi lett vegul? A tobbi hagyomanyos tesztem halvany,de jol lathato. Nem vart napjan teszteltem reggel elso es masodik vizeletbol. Valaszokat koszonom!
Ha te ugyanaz vagy aki nem érti miért ír ki 1-2 hetet a clearblue újra leírom hogy semmi rendellenes nincs a teszteden hiába írod ki 100-szor.
Értem én hogy hihetetlen hogy sikerülhet de ennyire nem kellene bele lovallni magad mert több a kár így mint a haszon mivel teljesen mindegy mit teszel ha nem akar megmaradni nem fog megmaradni sajnos.
Ezt tapasztalatból írom és nem rossz szándékból.
Ha nem te vagy az a kérdező akkor is ugyanúgy ezt tudom mondani hogy az idő megmutatja mi lesz és csinálhatsz millió tesztet ahogy én tettem pár hónapja amik nálam full pozik voltak mégsem maradt meg,és?Mit értem el a tesztek nézegetésével szinte naponta?Megsúgom semmit,csak még feszültebb lettem a kelleténél.
Koszonom szepen mindenkinek! Csak azt hittem, hogy akkor igy a hagyomanyos erosebb kellene, hogy legyen..de ha ez igy rendben van,akkor oke!
Nem ugyanaz a kerdezo vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!