Vélemény / tapasztalat? 2 nagyon halvány és 2 halvány positiv tesztem van. De viszont a digitális negativat mutat. Az összes egy márkától van. Clearblue Kb 5 -10 perc után jöttek ki a halvany vonalak.
Annyit javítanék, hogy van két negatív és két nagyon halvány pozitív teszted. A nagyon halványak reménykeltők.
Hol tartasz a ciklusban, mióta késik?
Ha így jöttek sorba, ahogy a képen vannak, alulról az nekem egyértelmű erősödés.
Hol jársz a ciklusodban?
Fentről az elsőt hétfőn csináltam, fentről a másodikat ma. Az also kettőt tegnap de nem reggeli vizeletből.
Nekem nagyon rendszertelen a ciklusom van hogy pár hónapig nem jön meg aztán egyszer csak igen akkor pár hónapig beáll aztán megint semmi.
Most ilyen megjön érzésem van és faj a mellem. Kb két hete voltunk utoljára együtt a párommal.
háááát ez nem erősödik semmit
ha a digitális negatív, akkor nincs kérdés - kivéve ha még van pár napod mensiig
Hcg vérvétel esetleg.
Ha van magán labor valahol a környékeden, akkor elmehetsz, már estére lesz eredmény.
Végtére is csak azt felejti el mindenki, hogy kérdezőnk 5-10.percet ír, tehát jóval időn túl..
Nekem egyáltalán nem rózsaszín azok a halvány csíkok.
9: a clearblue sosem lesz rózsaszín, mert kéknek kell lennie.
Ott a nevében is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!