Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vélemény / tapasztalat? 2...

Vélemény / tapasztalat? 2 nagyon halvány és 2 halvány positiv tesztem van. De viszont a digitális negativat mutat. Az összes egy márkától van. Clearblue Kb 5 -10 perc után jöttek ki a halvany vonalak.

Figyelt kérdés
Olvastam hogy ez a márka sokszor szellemcsikos. A vonalak egyforma vastagságúak.

2022. jan. 19. 09:16
1 2 3 4
 31/40 anonim válasza:

Nekem a melleim fájnak és érzekenyek és az alhasi szurka meg pici görcsölgetések meg vannak. Én ma is meg tegnap is émelyegtem már. 2 napja késik! Inzulin rezisztenciam van, ez nem olyan mint a cukor, de annak az előszobaja, eddig sose volt ilyen émelygés csak amikor kislányonmal voltam terhes! 😊

Amiket leírtál szerintem simán lehetnek terhes tünetek is. Ha nem akarsz tesztelgetni folyamatosan akkor tüzz ki egy datumot mondjuk amikor már késik egy hetet! És akkor csinálj egyet! Én a ma reggeli teszttel mar megnyugodtam, tüneteim is vannak! Szóval most várom hogy mehessek orvoshoz. Csak február 10 olyan messze van még! 😊

2022. jan. 22. 20:52
 32/40 anonim válasza:
Szia! Mi a helyzet azota sem jött meg? 😊
2022. jan. 23. 19:52
 33/40 A kérdező kommentje:
Szia , nem :) de viszont a digi teszt továbbra is negatív .. :(
2022. jan. 23. 21:35
 34/40 anonim válasza:
Szerintem egy 10-es tesztet csinálj majd, ha korai a terhesség a digi sztem nem mutatja még mert az 25-ös! Még nem jött meg szóval ne add fel a reményt! :)
2022. jan. 23. 22:49
 35/40 anonim válasza:
Szia! Veled mi a helyzet? Nekem még mindig sehol semmi! Halvany tesztjeim vannak ugyanúgy! :)
2022. jan. 25. 11:21
 36/40 A kérdező kommentje:

Szia, hétfőn doki :) akkor kiderül.

És nálad ?

2022. jan. 27. 20:32
 37/40 anonim válasza:

Nekem tovabbra is halvány tesztjeim vannak, mensi sehol holnap már egy hete késik! Hetfőn megyek vérvételre, akkor megnézetem a hcg-t is. Én csütörtökön tudok menni leghamarabb orvoshoz. Szóval olyan messze van még! Jajj nagyon drukkolok neked! Kérlek mindenképp ird meg mi volt!

Szorítok!!!!

2022. jan. 27. 21:39
 38/40 anonim válasza:
Szia! Voltál már dokinál? Mi a helyzet? 😊
2022. jan. 28. 16:42
 39/40 anonim válasza:
Szia! Helyzet? Doki mit mondott?
2022. jan. 28. 20:38
 40/40 anonim válasza:
Szia! Nekem a vérvetel negatív lett és meg is jött estére! Nem baj új hónap új esély! 😊 Veled végül mi lett?
2022. jan. 31. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!