Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vélemény / tapasztalat? 2...

Vélemény / tapasztalat? 2 nagyon halvány és 2 halvány positiv tesztem van. De viszont a digitális negativat mutat. Az összes egy márkától van. Clearblue Kb 5 -10 perc után jöttek ki a halvany vonalak.

Figyelt kérdés
Olvastam hogy ez a márka sokszor szellemcsikos. A vonalak egyforma vastagságúak.

2022. jan. 19. 09:16
1 2 3 4
 21/40 anonim válasza:

Ha nem jön meg 3 nap múlva tesztelj újra! 😊 Reméljük csak a hcg koncentráció volt kevés!

Nekem sem jött még meg! Nekem ugye ma lenne a napja! Reméljük a legjobbakat! 😊

2022. jan. 21. 12:06
 22/40 anonim válasza:

Szia! Én nem birtam ki csinaltam egyet este 18:45-kor! Igy már késik! 😊 Csak nekünk már ment el baba azért aggódom túl! A gabrieles 25-ös de én azon is látom halványan már! 😊

www.kepkuldes.com/image/JqDTL0

www.kepkuldes.com/image/JqDDzB

2022. jan. 21. 20:03
 23/40 A kérdező kommentje:

Nekem ilyen lett a ma reggeli :) de viszont ismét időn túl .. szóval én már nem értem ezeket a teszteket .. szerintem a digi teszt a biztos , meg az orvos :D

[link]

2022. jan. 22. 11:35
 24/40 A kérdező kommentje:
Mért lesz egyáltalán egy teszt száradás után pozitív .. ez olyan dühítő ..
2022. jan. 22. 11:37
 25/40 anonim válasza:

Szerintem ez pozitív! Nekem is ilyen vékonyabb amikor megszarad, annyi, hogy nekem amikor csinálom akkor is látszik, hogy halványabb pozitív! Próbálj egy predictor earlyt!

Nekem így erősödtek!

www.kepkuldes.com/image/JqamQ0

2022. jan. 22. 12:43
 26/40 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, nem bántásból, de mi értelme van fél naponta tesztelni? Ilyen gyorsan nem duplázódik meg az a kevéske hcg, ami a terhesség elején van. Még ilyenkor azt sem látod, hogy erősödik-e, mert csak hol több, hol kevesebb hcg van a vizeletedben. (Volt már vetélésem, úgyhogy ismerem a parát, naponta egy tesztet én is ellőttem a második terhességnél az első héten. Azóta is gyötör a bűntudat, hogy mennyi el nem bomló szemetet termeltem 😂)
2022. jan. 22. 14:00
 27/40 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom h kémiai terhesség és meg fog jönni. 3 nap alatt kellett volna erősödnie... És időn belül kellene pozitívnak lennie
2022. jan. 22. 14:06
 28/40 A kérdező kommentje:

Igazad van ! Csak már régóta szeretnék babát, és annyira megörültem mikor pozitív lett :(

Nekem is bűntudatom van miatta meg a sok kidobott pénz miatt 😞

Meg elég türelmetlen is vagyok :/

2022. jan. 22. 17:44
 29/40 anonim válasza:

De valami tüneted van egyébként? Amugy én megertelek az a komment szerintem nekem szolt, mert en szinte naponta teszteltem! ( a Masik clearblus vagyok 25/28-as )

Én is türelmetlen vagyok és teljesen megértelek! Engem pl ez nyugtatott meg, hogy teszteltem, de hat ez van! Nem vagyunk egyformák! És amig nem jön meg addig van remény! Baratnőmnek csak egy hét után erősödött a tesztje addig folyanatosan ugyanolyan volt!

Kívánom, hogy minnél hamarabb kapjatok meg a kis csodátokat, amire vágytok! 😊

2022. jan. 22. 17:55
 30/40 A kérdező kommentje:

Engem is az nyugtat meg ha tesztelek , de nem kéne mert nagyon drága :(

Hat azon kívül hogy folyamatosan éhes vagyok meg óránként pisilek , van még fejfájás meg alhasi szurka Ja és folyamatosan aludnék ! Hányingerem is szokott lenni de az semmi.

De ezek a tünetek betudhatóak másnak is szerintem .

Ma már azon filoztam hogy lehet cukros vagyok , annyira rosszul lettem ma.. elmentem bevásárolni és rámtört az éhség( előtte egy órával ettem ) .. mire kijöttem a boltbol már remegett a kezem szedultem nem volt erőm .. azonnal ennem kellett es kb fel órával utána lettem jobban , addig nem is tudtam haza indulni.

Tipikus terhesi tüneteim mint a reggeli hányás meg mellfeszülés nincs :/

Csak két hét múlvára kaptam időpontot a dokihoz addig megorulok ..

Neked milyen tuneteid vannak ?

2022. jan. 22. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!