Vélemény / tapasztalat? 2 nagyon halvány és 2 halvány positiv tesztem van. De viszont a digitális negativat mutat. Az összes egy márkától van. Clearblue Kb 5 -10 perc után jöttek ki a halvany vonalak.
Ha nem jön meg 3 nap múlva tesztelj újra! 😊 Reméljük csak a hcg koncentráció volt kevés!
Nekem sem jött még meg! Nekem ugye ma lenne a napja! Reméljük a legjobbakat! 😊
Szia! Én nem birtam ki csinaltam egyet este 18:45-kor! Igy már késik! 😊 Csak nekünk már ment el baba azért aggódom túl! A gabrieles 25-ös de én azon is látom halványan már! 😊
www.kepkuldes.com/image/JqDTL0
www.kepkuldes.com/image/JqDDzB
Nekem ilyen lett a ma reggeli :) de viszont ismét időn túl .. szóval én már nem értem ezeket a teszteket .. szerintem a digi teszt a biztos , meg az orvos :D
Szerintem ez pozitív! Nekem is ilyen vékonyabb amikor megszarad, annyi, hogy nekem amikor csinálom akkor is látszik, hogy halványabb pozitív! Próbálj egy predictor earlyt!
Nekem így erősödtek!
www.kepkuldes.com/image/JqamQ0
Igazad van ! Csak már régóta szeretnék babát, és annyira megörültem mikor pozitív lett :(
Nekem is bűntudatom van miatta meg a sok kidobott pénz miatt 😞
Meg elég türelmetlen is vagyok :/
De valami tüneted van egyébként? Amugy én megertelek az a komment szerintem nekem szolt, mert en szinte naponta teszteltem! ( a Masik clearblus vagyok 25/28-as )
Én is türelmetlen vagyok és teljesen megértelek! Engem pl ez nyugtatott meg, hogy teszteltem, de hat ez van! Nem vagyunk egyformák! És amig nem jön meg addig van remény! Baratnőmnek csak egy hét után erősödött a tesztje addig folyanatosan ugyanolyan volt!
Kívánom, hogy minnél hamarabb kapjatok meg a kis csodátokat, amire vágytok! 😊
Engem is az nyugtat meg ha tesztelek , de nem kéne mert nagyon drága :(
Hat azon kívül hogy folyamatosan éhes vagyok meg óránként pisilek , van még fejfájás meg alhasi szurka Ja és folyamatosan aludnék ! Hányingerem is szokott lenni de az semmi.
De ezek a tünetek betudhatóak másnak is szerintem .
Ma már azon filoztam hogy lehet cukros vagyok , annyira rosszul lettem ma.. elmentem bevásárolni és rámtört az éhség( előtte egy órával ettem ) .. mire kijöttem a boltbol már remegett a kezem szedultem nem volt erőm .. azonnal ennem kellett es kb fel órával utána lettem jobban , addig nem is tudtam haza indulni.
Tipikus terhesi tüneteim mint a reggeli hányás meg mellfeszülés nincs :/
Csak két hét múlvára kaptam időpontot a dokihoz addig megorulok ..
Neked milyen tuneteid vannak ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!