Ezek e tesztek szerintetek negatívak vagy halvány pozitívak? 8 dpon vagyok 4 nappal a nemvárt előtt. Reggeli elsőből csinaltam 2 gólyahírt, délelőtt pedig egy predictort.
Figyelt kérdés
Képek :
1. kepkuldes.com/image/3YikR4
2. kepkuldes.com/image/3Yx0hN
3. kepkuldes.com/image/3Yup55
2020. márc. 11. 11:10
2/29 A kérdező kommentje:
www.kepkuldes.com/image/3YikR4
2020. márc. 11. 11:18
4/29 anonim válasza:
Ha maxra viszem a fényerőt, akkor van ott egy jól kivehető, halvány csík. De nem tudom.
6/29 A kérdező kommentje:
2020. márc. 11. 11:26
7/29 anonim válasza:
Huh, hát az egyikre én azt mondanám, hogy pozitív. A 2 másikat nem tudom eldönteni. De én is vasárnap produkáltam hasonlót, amit kb csak forgatva lehetett észrevenni, de tegnap délutánra szépen megerősödött. Szerintem holnap vagy holnapután tesztelj újra.
8/29 anonim válasza:
Ezek szerintem pozitívak, főleg az első, de mondjuk a 2. és 3. képen elég szürke az a második vonal, szóval én azért még annyira nem élném bele magam. Tesztelj pár nap múlva megint.
9/29 anonim válasza:
Mindegyik képen látom a második csíkot. :)
10/29 anonim válasza:
A gólyahír engem becsapott többször 😔 de a pediktor teszt biztató 😊 Csinálj Facelle tesztet az biztos 😊 Drukkolok. Nekem is most lett már viszonylag erős tesztem. Hétfőn megyek vvtelre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!