A mensi előtt 2 nappal csináltam tesztet nagyon halvány csík látszott, tegnap csináltam egy másikat a halvány második csík egy kicsit erősebben látszott (de még mindíg halványan) Ma délelőtt megjött a mensim, most akkor van baba vagy nincs?
Szia!
Semmi baj, ne aggódj! Lehet még attól vér, csak ne legyen sok! AZONNAL IRÁNY A DOKI!!! Az én nővérem is vérzett a terhessége alatt, nem is keveset, most van egy 6 éves csodaszép kislánya. Fő a nyugalom, és minél hamarabb doki! Vigyázz magadra! Szorítok!
Jegyezd meg eletre, hogy barmikor pozitivat tesztelsz (legyen az akar csak nagyon halvany masodik csik, igy is pozitivnak szamit a teszt ugye!), ha elkezdesz verezni AZONNAL orvoshoz KELL menni!
Ne akarjal ugy jarni, mint egy rokonom, aki tudta nagyon jol, hogy terhes, elkezdett verezni es NEM ment dokihoz mondvan "oh a fiukert kell menni delutan iskolaba" -ezt mondta reggel, es mire a butaja korhazba jutott, majdnem meghalt ,mert a veteles miatt annyi vert veszitett. Az orvos azt mondta, ha egy oraval kesobb er be, mar nem is elte volna tul. Ja, veratomlesztese is volt a nagy verveszteseg miatt.
Ezt nem azert mondom, hogy veled is egybol ez lehet, de a pozitiv teszt es menstruacio (foleg ha rendes verzes) egy kezdodo/elkezdodott veteles jele lehet. Nem szabad arra hivatkozva nem orvoshoz menni, hogy "de hat a Klarika is terhesen menstrualt, meg sem volt baja a babanak es megszuletett egeszsegesen".......... Tehat, irany a doki!!! (Ha akarod, megirhatod mi lett a vege. Egyebkent drukkolok, hogy meg meglegyen a baba a pocakban. Sok sikert! ++++++++)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!