Szerintetek negatív vagy pozitív a teszt?
2023. jan. 21. 16:57
1/11 anonim válasza:
Negatív, 11 napos késésnél egyértelmű pozitív lenne.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszt!
2023. jan. 21. 17:01
4/11 anonim válasza:
Kaputelefonnal készült? Nagyon homályos kép….
5/11 anonim válasza:
Ha nem vagy tisztában azzal, hogy hány csík jelent terhességet, akkor is rá van írva a használati utasításra: 2 csík = terhes, 1 csík = nem terhes. Ezek után mi nem világos? 1 csík van a képen.
By the way, ilyen képeket mivel csináltok? A 13 éves nokiámmal jobb képeket lövök ennél.
6/11 A kérdező kommentje:
Nem.
2023. jan. 21. 17:04
7/11 A kérdező kommentje:
Nem kértem fikázást. Köszönöm
2023. jan. 21. 17:08
8/11 anonim válasza:
Először nagyban töltötte be, hogy nem látszott az egész kép egyben, azt hittem, hogy valaki ott hasal az ágyon, és az ott egy fenék,meg egy térd, néztem, hogy az minek kellett rá, aztán Ctrl minuszoztam; és láttam, hogy az a keze. :):)
Amúgy igen, valszeg negatív.
9/11 anonim válasza:
Negatívnak nézem, bár elég rossz minőségű a kép 🤷🏻♀️
10/11 A kérdező kommentje:
Rossz minőségű tudom,mivel nem fókuszált rá. Utána ki is dobtam a tesztet és csak ez maradt meg.
Ennyi..
2023. jan. 23. 05:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!