8,9 dpo negativ teszt lehet még ebből kesobb pozitív?
Figyelt kérdés
Olvastam hogy sokaknak már ilyenkor pozitív a tesztjuk ezért csina én is2023. jan. 20. 09:33
1/33 A kérdező kommentje:
*csináltam
2023. jan. 20. 09:34
2/33 anonim válasza:
Szia,nekem a nemvàrt elött egy nappal még teljesen negatív volt és a nemvàrt napjàn lett elöször halványan pozitív:)
3/33 anonim válasza:
Persze. Nem hiszem, hogy annyira gyakori lenne, hogy ilyen korán pozitív egy teszt.
4/33 anonim válasza:
Lehet, még rettentő korai.
Én késés után teszteltem, de még úgy is várni kellett pár napot, hogy egyértelműen pozitív legyen.
5/33 A kérdező kommentje:
Jaj de jó akkor még nincs minden veszve
Csak csalódott voltam/vagyok mert itt annyian írták hogy nekik 8,9 dpo pozitív a tesztjuk .De akkor még korai volt csinálnom
2023. jan. 20. 09:51
6/33 anonim válasza:
Biztos a dpo. Mert nem mindegy hogy 8 vagy 9 volt vagy 10 terhességem és abból 2x volt csak + 8dpon 9 dpon meg 8x 10 dpon meg már mindig, lh tesztel figyelt ovuval.
7/33 A kérdező kommentje:
Lh teszt 10.en volt pozitív másnap reggel pár csepp vér volt ennyiből gondolom
2023. jan. 20. 13:30
8/33 anonim válasza:
Miért nem várod meg amíg késik legalább 2-3 napot????
9/33 A kérdező kommentje:
Hát nyilván meg várom más lehetőség amúgy se lenne
Csak az idegesít semmi tünet nincs se cici se semmi nem
Úgy hogy szerintem ez a hónapot el engedem
2023. jan. 20. 17:57
10/33 anonim válasza:
Ne is várj még tünetet. Ami tünet van ilyenkor az pms is lehet. Ami TALÁN elég sok esetben előfordul,csak nem kap akkora figyelmet mint egy "leszakad a cicim"..az a puffadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!