Szerintetek ez a terhességi teszt pozitív vagy negatív? Nem kell forgatni, halvány, de látszik.
Figyelt kérdés
Kommentben a link.2023. jan. 31. 06:55
12/56 A kérdező kommentje:
Látom nem megy a szövegértelmezés. Mondjuk az írás sem…”nem kell képet feltöltődés”. 😂 Na próbálkozz még, hátha megérted, hogy nem akarok babát most. És pont a negatív lenne a jó.
2023. jan. 31. 07:22
13/56 anonim válasza:
Nem tudom hallottál e valaha a szótár programról, autocorrect-rol, ami kijavitja a szavakat. 😘😘😘
14/56 A kérdező kommentje:
Gyógyszertárban veszem. Sokszor megjártam az amazon oldallal. A gyógyszertárban meg ClearBlue van és Walgreens által gyártott tesztek.
2023. jan. 31. 07:25
15/56 A kérdező kommentje:
Igen, kijavítja értelmes szavakra. Talán be kellene kapcsolnod. Vagy szimplán nem beszólogatni másoknak, hanem helyette megtanulni használni a telefonod. Csak ügyesen!
2023. jan. 31. 07:27
17/56 anonim válasza:
A feltöltődés értelmes szó, max nem passzol a mondatba. De az értelmes emberek így is felfogjak, mit akart jelenteni. Beszélgetés vége, szia.
18/56 anonim válasza:
Szia
Szerintem pedig halvány pozitív
Próbálj meg 1-2nap mùlva egy ùjabb tesztet és annak az eredményében már bízhatsz
19/56 A kérdező kommentje:
Értem, hogy mit jelent. Csak nem szeretem az olyan embereket, akik próbálnak beszólogatni másoknak. A kérdésemre egyszerű választ is adhattál volna, pl hogy negatív, de ugye muszáj volt valamit odaírni még.
2023. jan. 31. 07:35
20/56 A kérdező kommentje:
Mindenképpen csinálok másikat.
2023. jan. 31. 07:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!