Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív vagy negatív?

Pozitív vagy negatív?

Figyelt kérdés

Egész éjjel rosszul voltam, a menstruációm is késik 12 napja.

Eszembejutott, hogy van itthon tesztem, meg is csináltam mindent úgy ahogy le volt írva,viszont nekem úgy tűnik, mintha eláztattam volna a tesztet mivel a kontrollcsíknak sincs erőteljes színe.

[link]

Természetesen ma veszek egy normális tesztet csak addigis érdekelne ti mit láttok.

2023. jan. 23. 06:10
 1/9 anonim ***** válasza:
79%

Szia.

Szerintem ez nega. Nekem a nem vart nap elott 1 nappal is majdnem ugyanolyan csik jott ki. A nem vart napon pedig eros pozitiv lett.

Nem lehet, hogy mas van a dologban? Keress fel egy nogyogyaszt szerintem .

2023. jan. 23. 06:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem elàzott, hanem vagy hibás, vagy fel sem szívta rendesen.

Nem látom a kontrollcsíkot sem… az indikátor színe a vastagabb rèsznél megállt.

Vegyél másiktesztet

2023. jan. 23. 06:35
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Ezen nemhogy 2,de 1 csík sincs.Ez egy hibás teszt,vagy kevés volt a pisi.12 nap késésnél pedig erős pozitív kell hogy legyen,vagy nem vagy terhes.A késés napján 4 hetes terhes lennél,így 12 nap késésnél már 6 hetes.7.héttől szívhang szokott lenni,szóval a mai teszt eredményét veheted készpénznek.Ha pozitív akkor terhes vagy,ha negatív, akkor nem.
2023. jan. 23. 07:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan mint amit nem használtak.
2023. jan. 23. 08:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Ha jól gondolom ez a pepino teszt én is ilyet használtam valóban nem szívott fel elég vizeletet egyszer én is így jártam 5mp benne tartottam semmi de mivel tudtam már előtte az eredmênyt így nem volt veszteni valóm és mikor láttam hogy semmit nem csinál vissza Bele mártottam és és sikerült megjelent a conntrol csík mivel ez 10 erősségű teszt így a nem várt előtt 2nappal is kimutatható.. nekem kimutatta

Sok szerencsét

A

2023. jan. 23. 15:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem nem értelmezhető.

Vegyél másikat pl predit és ismételj

2023. jan. 24. 12:06
 7/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Köszönöm szépen mindenkinek. Gondoltam megosztom veletek, hogy negatív lett:/

2023. jan. 25. 13:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Sajnálom, majd legközelebb!
2023. jan. 25. 14:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Sajnálom
2023. jan. 25. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!