Több, mint egy év után pozitív lett a terhességi tesztem. Viszont mielőtt megcsináltam elkezdett görcsölni a hasam. Nem kicsit. KB 5 percig tartott de akkor nagyon fájt. A nőgyógyászom hívtam de egyelőre nem értem el. Ez lehet normális?
Szerintetek jelezhet gondot?
Attól félek hogy igen.
Másnak esetleg volt ilyen?
Nagyon korai terhesség lehet mert a tegnapi xepil teszt alig mutatta ki. Ma vettem komolyabbat azon már egyértelműen látszik.
Jelenleg már semmi bajom. Görcsölget a hasam alja kicsit de nem vészes. Tapasztalatok?
Èn is görcsöltem , volt olyan hogy egy egèsz èjszakán át görcsöltem elèggè intenzíven, ott elèggè megijedtem de nem volt semmi problèma szerencsère.
Magnèziumot szedjèl ( Magne b 6-ot, napi három szemet is szedhetsz, reggel , dèlben , este mondjuk) , ha nagyon görcsölnèl egyszerre 2 szemet is bevehetsz, nekem használt.
Szedj magneziumot es maradj nyugton meg legalabb 1 hetig. Mert ha most mesz, meg azt se fogja tudni megmondani, hogy mehen belul van-e egyaltalan az embrio es ez egy halal felesleges kor lesz. Olyan 5 het korul mar latszodhat a petezsak, mehen belul, de ennyi.
Ha tutira akarsz menni, akkor 7 hetesen mesz.
Szerencsére minden rendben azóta is. 😊🙏
Érdekes, mert egy levél gyógyszerrel mentem tesztet venni úgy fájt a hasam, végül szerencsére nem vettem be, akkor lett a teszt is pozitív.
Azóta nincs ilyen gond. Nem tudom mi lehetett. De már nem is aggaszt 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!