Szerintetek ez a terhességi teszt pozitív vagy negatív? Nem kell forgatni, halvány, de látszik.
Figyelt kérdés
Kommentben a link.2023. jan. 31. 06:55
31/56 anonim válasza:
Énis megpróbálnám újabb teszttel.
Nekem mind a 2 babámmal.ilyen halvány volt a teszt.várj egy pár napot :)
32/56 anonim válasza:
Mindenképp új teszt!:)
Egyébként lehet hogy korai volt de amúgy pozitív, viszont nekem akkor volt 2 különböző tesztek ilyen mikor kémiai volt, szóval az sem kizárt.:)
33/56 anonim válasza:
Pedig ez pozitív lesz szerintem. Minél előbb tesztelj újra hogy eltudjátok dönteni időben hogy hogyan tovább.
34/56 anonim válasza:
41 évesen lehetne annyi eszed,hogy vársz rá egy hetet és újra tesztelsz, ahelyett hogy a világ túlfelén akarsz véleményt kérni a gyakori néptől.ha meg azt írják,hogy negatív akkor mondod,de ez pozitív... basszus pár hét múlva menj dokihoz és ott kiderül.
35/56 anonim válasza:
Halvány pozitívnak mondanám eddig.Bármi lehet belőle,akár kémiai is.
2 nap múlva nézd meg újra Clearblue korai teszttel.Biztos van kinn is korai Clearblue teszt mivel az 10-es és nem 25-ös mint a többi pl.a digitális mivel az még korai volna.
36/56 anonim válasza:
Hát ne haragudj, de szerintem ez negatív. Száradási csíkot vélsz látni csak. Sajnálom.
37/56 A kérdező kommentje:
Ennyi kötekedő embert,ez hihetetlen. Nyilván csinálok másik tesztet és igen, lehet hogy negatív. De a válaszokból is kiderül, hány embernek pozitív volt az ilyen teszt. A másik meg,hogy miért baj,ha a "világ túlfelén" teszem fel a kérdést? Hogy jön ez ide, hogy hol élek? Benne van a szabályzatban,hogy Amerikàból tilos kérdést feltenni? Mint írtam, nem terveztünk babát, de mivel meg van keveredve a menszeszem és ha csak halványan is, de határozottan ott van egy vonal(előtte teszteltem,azon nem volt, azóta teszteltem egyet rá fél napra másikkal,azon is látszik). És amíg nem kapom meg a zöldkártyát,addig ez a menj el dokihoz, nem olyan egyszerű dolog.
2023. jan. 31. 13:48
38/56 anonim válasza:
Kérdező a falnak beszélsz nem veszed észre?Ide járnak sokan kötekedni és lepontozgatni mást mert nem bírják elviselni a más véleményt,meglátást.
Ha tesztelsz újra majd jelentkezel.Nem értik hogy Amerika nem Európa:)
39/56 anonim válasza:
Ja, hogy az USA - ban élsz..hmm gondolom akkor az a baj, hogy illegálisan tartózkodsz az országban. Ha bekerülsz a rendszerbe simán kitoloncolhatnak. Ha nem ez játszik közre, nyugodtan elmehetsz orvoshoz, csak fizetned kell érte. Kb mint itthon a magán. Amerikai állampolgár is vagyok, tudom mi kint a dörgés. Nyugodtan elmehetsz orvoshoz a kutya nem fogja kérni a zöld kártyádat. Arra lesz kíváncsi, hogy van e biztosításod. Ha nincs akkor perkálsz. Ennyi.
40/56 A kérdező kommentje:
Be vannak adva a papírok,de ha te is úgy jöttél ki,tudnod kell,hogy nem 1-2 hét mire megkapod. Ezt sürgetni nem lehet. Nem törvénytelenül vagyok kint,ne aggódj. Még a buszon sem utaztam soha jegy nélkül,nemhogy ilyen komoly dolgot kockáztassak. Képzeld,eddig is külföldön éltem, de a férjemet(aki amerikai), a munkája ide köti,ezért döntöttünk úgy,hogy itt fogunk élni.
2023. jan. 31. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!