Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valakinek csináltak átjárhatós...

ZsZs27 kérdése:

Valakinek csináltak átjárhatóságit a tatabányai kórházban? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm ott volt, és az élménybeszámolója elég riasztó volt. Ha ebben a hóban nem jön a baba, rám is az vár, és ez így elég rémisztő, ennek alapján lehet, inkább magánorvosnál csináltatom meg. Csak abban bízom, hogy akik ott jártak, nem volt mindenkinek ilyen borzalmas élménye.
2010. szept. 27. 17:22
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Egy másik kolleganőm azt mondta, (akinek szintén volt ilyen, csak Pesten) hogy a vizsgálat közben próbáljak lazítani(???), és vigyázzak, hogy ne feszítsem meg se a lábaim, se a hasam, mert attól lesz a procedúra nagyon fájdalmas. Csak sajnos arra nem tud senki tippet adni, hogy lehetne ilyen helyzetben lazítani. Neki sem sikerült, úgyhogy elég furcsán nézhettem rá. Lehet ilyenkor másra gondolni??? Számomra ez elég lehetetlennek tűnik.
2010. szept. 29. 16:23
 22/31 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Nekem volt ma a vizsgálat.Szerencsére kellemesen csalódtam.Nem mondom h kellemes volt maga a dolog de ki lehet bírni.Szóval túléltem pedig nagyon-nagyon féltem.Nehezen ment a kontrasztanyag csak erős nyomásra sikerült úgy néz ki le volt tapadva mindkét oldal de nyomásra átment a kontraszt úgyh most hajrá lesz 2 nap múlva!Ha most sem sikerül abba bele sem akarok gondolni...szóval lányok ne féljetek szerintem a szülés sokkal jobban fáj:)
2010. szept. 30. 21:56
 23/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Az ájulós:) vagyok!Ennek nagyon örülök,hogy sikerült és kicsit meg is nyugtattál!!!

Én is azt remélem,hogy valami hasonló gond lesz nálam is mert így talán lesz esélyem!!!

Most aztán tényleg húzzatok bele mert ilyenkor nagyon jó esély van arra,hogy a kiskatonák el jussanak oda ahová kell!!!

Lelket öntöttél belém és ha lehetne már holnap mennék én is!Nagyon szorítok,hogy mihamarabb sikerüljön a baba és ha végre pozitív lesz a teszt írd meg ide,hogy nekünk is legyen egy kis reménysugár!

2010. okt. 1. 11:29
 24/31 anonim ***** válasza:
Szia:) remélem minél hamarabb írhatok ide h pozitív lett a tesztem:)tényleg ne félj mert nem olyan szörnyű pedig nekem nem ment könnyen csak erős nyomásra de arra gondoltam h miért is vagyok ott és ez segített meg arra is gondoltam h a szülést is ki kell bírni valahogy az meg sokkal kellemetlenebb:)ja és ha nagyon fáj úgy sem erőltetik akkor abba hagyják szóval nyugi tőlem is mindig kérdezték h nagyon fáj-e de ki lehetett bírni simán.Kitartást mindenkinek.
2010. okt. 2. 22:59
 25/31 A kérdező kommentje:
Én most reménykedek, egyenlőre nagyon nem merek. Szombaton (nem)kellett volna megjönnie, egyenlőre jól állok. Bár nem merek nagyon bízni benne. Lehetséges hogy megúszom a vizsgálatot? Hétvégéig várok, akkor csinálok egy tesztet, ha addig se jön meg. Szorítok nektek!
2010. okt. 4. 17:08
 26/31 anonim ***** válasza:

Szia kérdező!

Na mi újság?Még mindíg nem jött meg?Tesztet nem csinálsz?Van egy ismerősöm akinek szintén úgy volt,hogy három sikertelen év után ment volna átjárhatóságira és pont előtte tesztelt és pozitív lett!Azóta már fél éves a kisfia!Kívánom,hogy neked is legyen ilyen szerencséd!

Az én szerencsémben már nem bízom de majd nagyon erős leszek össze szorítom a fogam mert valamit valamiért!!!

Másik válaszolónak is szorítok,hogy végre POZITÍV változást hozzon a vizsgálat!!!

Sok sikert mindkettőtöknek és írjatok ha lesz fejlemény!

Pussz!

Gy.

2010. okt. 5. 13:04
 27/31 A kérdező kommentje:
Egyenlőre jól állok:) Holnap elküldöm a férjem egy tesztért. Az ugyanis nem szerencsés, ha én veszem, mert akkor másnapra mindig megjött. Bár már talán nem fog, mert ennyire nem szokott elmaradni. Szombat reggel megcsinálom a tesztet. Majd megírom mi az eredmény, most már kezdek reménykedni. Mindenesetre a mellem érzékenyebb mint szokott lenni, és a medencecsontomban furcsa feszülést érzek, amit nem tudok mire vélni. Ilyen a mensi alatt szokott lenni. Szombaton kiderül.
2010. okt. 7. 18:09
 28/31 A kérdező kommentje:
Ma reggel csináltam tesztet. Határozottan pozitív lett. Ha a két csík ennél is jobban látszana, akkor már háromdimenziós lenne:)
2010. okt. 9. 18:29
 29/31 anonim ***** válasza:

Nagyon gratulálok!!!!

Nem hiszem el mekkora mákod van!!!

Sajna nekem biztos nem lesz ilyen szerencsém annál is inkább sem mert tegnap a szokásos 27-29 nap helyett 22 napra meg jött:(((Nem értem miért de ez van!

Én köv.hónapban megtapasztalom a T.bányai HSG körülményeit és már csak azt remélem,hogy segíteni fog és közelebb juthatok ahhoz a boldogsághoz amit végre te is át élhetsz!!!

Vigyázz magatokra jó egészséget és boldog babavárást kívánok nektek!!!

Szia!

Gy.

2010. okt. 10. 20:08
 30/31 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, de szorítok neked! Ma voltam dokinál, ikerterhességem van, úgyhogy nekem már biztos, hogy mindkét petevezetékem átjárható, mivel nem egy petefészekben volt a két érett tüszőm. Remélem neked is hamarosan összejön, mert eszméletlen érzés!
2010. okt. 15. 10:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!