Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valakinek csináltak átjárhatós...

ZsZs27 kérdése:

Valakinek csináltak átjárhatóságit a tatabányai kórházban? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm ott volt, és az élménybeszámolója elég riasztó volt. Ha ebben a hóban nem jön a baba, rám is az vár, és ez így elég rémisztő, ennek alapján lehet, inkább magánorvosnál csináltatom meg. Csak abban bízom, hogy akik ott jártak, nem volt mindenkinek ilyen borzalmas élménye.
2010. szept. 27. 17:22
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne ijesztgess!!!Nekem novemberre igérte az orvos az átjárhatóságit és nekem is T.bányán lesz a kórházban!

Annyira rémísztő volt az ismerősödnek?

2010. szept. 27. 17:29
 2/31 A kérdező kommentje:
Elmondása szerint, ott kezdődött, hogy ott nincs megfelelő ágy, ahová rendesen felfeküdhetett volna. Miután már telepakolták mindennel amivel kellett, hárman tartották őt megfelelő testhelyzetben a röntgengép alatt, egy az egyik lábát, másik a másikat, a harmadik a hóna alatt, és őt igazgatták be a készülék alá. Azt mondta rettenetesen fájt, és pár órával később ömleni kezdett belőle a vér.
2010. szept. 27. 17:32
 3/31 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg nagyon durva!!!Azzal tisztában vagyok,hogy a tatabányai kórház nem éppen meddőségi központ de ha ennyire drasztikus a vizsgálat akkor miért nem küldik a pácienst máshová?Kihez jársz nőgyógyászhoz?
2010. szept. 27. 17:36
 4/31 A kérdező kommentje:
Dr. Eszlári Péter
2010. szept. 27. 17:38
 5/31 anonim ***** válasza:
Hát ez riasztó....:( Rám is vár egy ilyen vizsgálat, ha most nem sikerül.:((
2010. szept. 27. 17:40
 6/31 anonim ***** válasza:
Őt nem kérdezted meg erről?Most jól megijesztettél mert ez tényleg durva!Ha igaz én inkább vissza mondom bár igaz nem szokás de mondtam a dokinak így is,hogy csak akkor megyek bele ha lesz valami kábítás vagy altatás mert nekem volt már uh-s de akkor is beájultam a vizsgálat elején és így nem lett eredménye!!!
2010. szept. 27. 17:43
 7/31 A kérdező kommentje:
A doki egyébként nagyon rendes (legalábbis szerintem), és van magánrendelése is. Lehet, hogy megkérdezem, mennyi lenne nála. A hétvégén mindenesetre kiderül kell-e mennem. Jó lenne megúszni! Reméltem, hogy az ismerősöm élményei egyedi esetnek minősülnek.
2010. szept. 27. 17:46
 8/31 anonim ***** válasza:
Most beszéltem barátnőmmel aki ott dolgozik és megnyugtatott mert azt mondta van külön asztal,olyan mint a nőgyógyásznál és max csak kicsit kell lejjebb csúszni vagy feljebb de semmi egyéb!
2010. szept. 27. 17:54
 9/31 A kérdező kommentje:
Ez jó hír. Amikor a kolleganőmnek csinálták, az kb. 2 éve volt. Neki ilyen tapasztalat jutott, remélem mi szerencsésebbek leszünk. Jó lenne, ha nem lenne rá szükség.
2010. szept. 27. 17:58
 10/31 anonim ***** válasza:
Barátnőm azt mondta,ő be sem megy mert épp elég olyankor a nőknek maga a vizsgálat nem kell,hogy még körbe is állják!Hát én már lassan négy éve várok hiába úgyhogy abban reménykedem,hogy a vizsgálat kicsit át mossa a vezetékeket és utána már lesz esélyem szóval nem reménykedem,hogy megúszom!
2010. szept. 27. 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!