Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valakinek csináltak átjárhatós...

ZsZs27 kérdése:

Valakinek csináltak átjárhatóságit a tatabányai kórházban? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm ott volt, és az élménybeszámolója elég riasztó volt. Ha ebben a hóban nem jön a baba, rám is az vár, és ez így elég rémisztő, ennek alapján lehet, inkább magánorvosnál csináltatom meg. Csak abban bízom, hogy akik ott jártak, nem volt mindenkinek ilyen borzalmas élménye.
2010. szept. 27. 17:22
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Nekem eddig gyógyszer nélkül peteérésem se volt. Most túl vagyok 3 clostis hónapon. A doki szerint fölösleges lett volna egyből nekem esni, amíg a pé-t nem rendezzük. Mikkel próbálkoztatok eddig?
2010. szept. 27. 18:08
 12/31 anonim ***** válasza:
Nekem a peteéréssel nem volt gond de tavaly tavasszal nekem is volt 3 hónap clostyl kúra+félidőben choragon szuri de nem lett eredménye!Hormon vérvétel ahol a prolaktin hormon magas volt arra kaptam bromot és uh-s átjárhatósági aminek mint írtam az elején elájultam és bár megpróbálta a doki a kontrasztanyagot be nyomni de annyira fájt,hogy nem erőltette tovább így nem lett eredmény,valamint páromat küldte el andrológushoz de magán doki volt és mindenféle drága vizsgálatokat akart csináltatni pusztán csak azért mert kicsit lustábbak a spermái!Így aztán feladtuk tavaly és most szántam rá magam ismét a vizsgálatkra!
2010. szept. 27. 18:32
 13/31 A kérdező kommentje:
A closti mellett csak kétszer kaptam injekciót, mert a múltkor hosszú hétvége volt. Úgyhogy eddig ez a legesélyesebb hónap. Csak az, hogy a vérképemet, meg a hormonszintemet úgyahogy normalizálják eltartott 1 évig. A férjemmel minden rendben. Most azért kell elmennem erre a vizsgálatra, mert minden hóban 3 petesejtem ért meg, és a doki nem akarja, hogy esetleg fölöslegesen szedjem a tablettát, de amíg nem produkáltam pé-t, addig meg fölöslegesnek tartotta.
2010. szept. 27. 18:44
 14/31 anonim ***** válasza:

Akkor neked legalább van javulás és ezzel együtt esély is!

Én is arra várok,hogy legyen valami ok amért nem sikerült és amit meg lehet szüntetni és végre nekem is lesz esély mert már nagyon le tettem a reménykedésekről!Most vagyok kb.ciklus felénél úgyhogy megpróbálom behálózni estére a férjem ha más nem legalább jó lesz!:)))

2010. szept. 27. 18:59
 15/31 A kérdező kommentje:
Na igen. Nem hátrány, ha mindennek a pozitív oldalát nézzük! Lehet, hogy ez a vizsgálat lesz az "áttörés", legalábbis sokan mondják, hogy utána nagyon hamar sikerült nekik a baba. A mostani eredményeim után kezdek már kicsit megnyugodni, több mint két éve próbálkozunk, de az első évben még nem is mentem el ezzel az orvoshoz, mindenki azt mondta, csak utána érdemes. Hát, lehet, hogy jobban jártam volna, ha előbb megyek. Attól félek, hogy nem is a vizsgálat lesz a legrosszabb, hanem maga a tudat, hogy mit csinálnak. Sajnos mindennel így vagyok.
2010. szept. 27. 19:08
 16/31 anonim ***** válasza:

Hát én ezért ájultam be!Még nem is fájt semmi csak belegondoltam mit fognak csinálni és arra eszméltem,hogy az ágyon fekszem a doki fel tartja a lábaimat és szólongat!Ezért is mondtam,hogy csak akkor vállalom ha altatnak vagy elkábítanak kicsit mert máskülönben megint nem lesz értelme az egésznek!Most tervezem,hogy kérek időpontot férjem spermavizsgálatára is de most Dr Pödör Péterhez és remélem azon is segítenek!

Én egyébként most Dr.Lizanecz Péternél voltam!

2010. szept. 27. 19:21
 17/31 A kérdező kommentje:
A Pödör dokiról még nem hallottam rosszat. Viszont ha belegondolok ebbe az ájulósdiba, lehet, hogy szólnom kéne, akkor is csinálják csak meg, legalább addig sem érzek semmit! Tudom, ez hülyeség, de talán röhögünk egy jót, az mindig segít.
2010. szept. 27. 19:29
 18/31 anonim ***** válasza:

Az a gond,hogy ha elájulsz nem folytatják hanem felébresztenek és utána folytatják!!!Mikor magamhoz tértem azt sem tudtam hol vagyok és miért van ott a dokim és miért fogja a lábaimat aztán rá jöttem!!!:S

A Pödört egyik barátnőm ajánlotta mert nekik is ő csinálta a sperma vizsgálatot!

2010. szept. 28. 10:40
 19/31 anonim ***** válasza:
basszus most aztán jól megijesztettetek!!Holnap este megyek ilyen uh-s vizsgálatra magándokihoz....
2010. szept. 29. 11:42
 20/31 anonim ***** válasza:

Nem kell félni!!!Én is csak azért ájultam be mert gyenge az idegrendszerem!:)Én simán el ájulok ha akarok egy vérvételen is.Ez nem általános.Nekem is uh-s volt magándokinál aki már nem ma kezdte az ipart és azt mondta én vagyok az első aki hanyatt vágta magát pláne még a vizsgálat előtt amikor fájdalom nem is volt.Szóval ne aggódj én egyedi eset vagyok egyébként meg azt mondják az uh-s átjárhatósági még kevésbé kellemetlen mint a röntgenes.A cél érdekében ki kell bírni!!!Miután én kínlódtam,hogy fáj és nem erőltette eredményem nem lett attól függetlenül,hogy a 30.000ft-ot kifizettem már bánom,hogy rinyáltam,jobb lett volna ha befogom a p.fám összeszorítom a fogam és talán már meg is lenne a babánk ehelyett most mehetek röntgenesre és közben el telt egy év hiába!Annyit tehetsz,hogy mielőtt mész veszel be egy kataflan fájdalomcsillapítót az tompítja a kellemetlen érzést.Nekem sajna már csak akkor javasolta az aszisztens miután az első sikertelen lett!!!

Írj holnap este milyen volt és mi lett az eredmény!!!

Kitartás,azt nézd miért csinálod és arra gondolj,hogy már közel a cél!!!

Szorítok!

2010. szept. 29. 12:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!