Valakinek csináltak átjárhatóságit a tatabányai kórházban? Tapasztalatok?
Akkor neked legalább van javulás és ezzel együtt esély is!
Én is arra várok,hogy legyen valami ok amért nem sikerült és amit meg lehet szüntetni és végre nekem is lesz esély mert már nagyon le tettem a reménykedésekről!Most vagyok kb.ciklus felénél úgyhogy megpróbálom behálózni estére a férjem ha más nem legalább jó lesz!:)))
Hát én ezért ájultam be!Még nem is fájt semmi csak belegondoltam mit fognak csinálni és arra eszméltem,hogy az ágyon fekszem a doki fel tartja a lábaimat és szólongat!Ezért is mondtam,hogy csak akkor vállalom ha altatnak vagy elkábítanak kicsit mert máskülönben megint nem lesz értelme az egésznek!Most tervezem,hogy kérek időpontot férjem spermavizsgálatára is de most Dr Pödör Péterhez és remélem azon is segítenek!
Én egyébként most Dr.Lizanecz Péternél voltam!
Az a gond,hogy ha elájulsz nem folytatják hanem felébresztenek és utána folytatják!!!Mikor magamhoz tértem azt sem tudtam hol vagyok és miért van ott a dokim és miért fogja a lábaimat aztán rá jöttem!!!:S
A Pödört egyik barátnőm ajánlotta mert nekik is ő csinálta a sperma vizsgálatot!
Nem kell félni!!!Én is csak azért ájultam be mert gyenge az idegrendszerem!:)Én simán el ájulok ha akarok egy vérvételen is.Ez nem általános.Nekem is uh-s volt magándokinál aki már nem ma kezdte az ipart és azt mondta én vagyok az első aki hanyatt vágta magát pláne még a vizsgálat előtt amikor fájdalom nem is volt.Szóval ne aggódj én egyedi eset vagyok egyébként meg azt mondják az uh-s átjárhatósági még kevésbé kellemetlen mint a röntgenes.A cél érdekében ki kell bírni!!!Miután én kínlódtam,hogy fáj és nem erőltette eredményem nem lett attól függetlenül,hogy a 30.000ft-ot kifizettem már bánom,hogy rinyáltam,jobb lett volna ha befogom a p.fám összeszorítom a fogam és talán már meg is lenne a babánk ehelyett most mehetek röntgenesre és közben el telt egy év hiába!Annyit tehetsz,hogy mielőtt mész veszel be egy kataflan fájdalomcsillapítót az tompítja a kellemetlen érzést.Nekem sajna már csak akkor javasolta az aszisztens miután az első sikertelen lett!!!
Írj holnap este milyen volt és mi lett az eredmény!!!
Kitartás,azt nézd miért csinálod és arra gondolj,hogy már közel a cél!!!
Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!