Ha a magánorvosom a kórházba csinálja az átjárhatóságit (hsg), kell neki fizetnem?
Szia!
Én is magán rendelésre jártam. De nekem is a korházban csinálta az átjárhatóságit. A sima UH magánrendelésen 7ezer volt. És 15 ezret adtam a korházban. Vip-es szobát is rendezett nekem és nagyon sokat segitett lelkileg is fel dolgozni a rossz hírt. Mert kiderült, hogy csak lombikkal lehet babám. Én így cselekedtem. Most tavasszal történt ez.
Hiába magán doki olyan röntgen gép kell a vizsgálathoz, ami nincs magán rendelésen azért rendel be a kórházba. De valószínű fog kérni lóvét. Ne féljetek nem egy komoly beavatkozás, és mi úgy jártunk, hogy novemberi hsg után rögtön babás lettem. Tehát ki ne hagyjátok utána a hancúrt. :-)
sok sikert 8hkm.
Köszi!
Akkor szerintetek kérdezzek rá a vizsgálat után hogy mennyivel tartozom vagy adjak neki egy 10 ezrest?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!