Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudom mit gondoljak...ti...

Nem tudom mit gondoljak...ti mit láttok?

Figyelt kérdés
[link]
2022. szept. 9. 19:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező.... ha 9-én valós pozi lenne a teszted, akkor most kb akármikor megcsinálhatod a teszted... nem kell a reggeli... nekem 10 nappal ovu után délután 5-kor is pozi lett a facelle tesztem... te meg már jócskán túl vagy az ovun... Nem a reggeli pisitől lesz pozitív a teszt. Sajnos szinte biztos nem lesz baba, mert ahogy már megírták előttem, nem így kéne kinéznie, egyáltalán nem erősödött a teszt :S Kitartás, és tesztelj bátran még egyet napközben... lekéne ugrania a két csíknak róla, ilyenkor már nem kell várni a reggeli pisit... az csak mensi előtt tesztelésnél fontos. De neked már bőven 14 napja lehetett ovud. Szerintem te is tudod, hogy mi lesz az eredmény. Kitartás!
2022. szept. 15. 11:26
 72/77 A kérdező kommentje:
Szerintem ebböl megint norcolut lesz... negatív még annyit se látok mint elötte rajta..de lehet két naponta kelett volna nem ma..nah mindegy kiderül úgyis...
2022. szept. 15. 21:42
 73/77 anonim ***** válasza:
Ha ma negativ es esetleg baba lett volna akkor 1 max 2 nap es megjon.
2022. szept. 15. 22:16
 74/77 A kérdező kommentje:
Meglátjuk...mostmár úgyis a végére járok...de szerintem a mostani életkörülmények is közre játszanak hogy megint nem időbe jön meg....haláleset, költözés,... szóval kijutott rendesen...De szerintem ha hó végéig nem jön meg elmegyek dokihoz...kérek időpontot már most mert lehet hó végén tudok menni csak .
2022. szept. 16. 05:53
 75/77 A kérdező kommentje:
Sziasztok...ma elmentem időpont miatt.. mert hogy nem jött meg azóta sem és az utolsó akció 10.volt és akkor volt peteérésem is ..nem is ez a lényeg..figyeljetek ..mondom a nőnek időpont kellene vizsgálat miatt mert kimaradt a vérzésem a teszt negativ...ere ö mikor volt az utolsó? Mondom augusztus 4.én..ere a nö számolja nekem hogy hát akkor most 8hetes lehet kb..mondom az tuti nem mert tudom mikor voltunk jókor együtt .. nyilván tudom ök hogy számolnak de nem is ez a lényeg... December 10ére van idöpont.. mondom neki micsodaaaaaa??? Hát addig én nem várnék...mondom neki mi van ha nem akarom megtartani ami nyilván nem igaz ha esetleg sikerült...hááát akkor klimax rendelésre betudom irni 30.ára..mondom nah ez azért jobbsn hangzik ..igy akkor tudok menni....háát röheeej... komolyan mondom...10éhez adok 14 napot akkor elvileg a napokba már kell hogy vmi történjen vagy a tesztel vagy megjön..de annak semmi jele....
2022. szept. 23. 21:49
 76/77 anonim ***** válasza:
Ilyenkor szokás másik dokihoz időpontot kérni... Nem egy agysebészet...
2022. szept. 24. 08:27
 77/77 A kérdező kommentje:
Az a baj utolsó hogy akihez épp betud irni ahoz megyek majd... nem tudom amúgy de már ez is fél siker hogy idáig eljutottam...
2022. szept. 24. 20:12
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!