Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudom mit gondoljak...ti...

Nem tudom mit gondoljak...ti mit láttok?

Figyelt kérdés
[link]
2022. szept. 9. 19:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
Viszont az aggasztó hogy napokkal ezelőtt is ugyan ilyen halvány volt a teszt. Erősödnie kellett volna már
2022. szept. 14. 18:02
 62/77 A kérdező kommentje:
Utolsó..igen ezért ismételek majd...aztán ha nem akkor sincs semmi gond..
2022. szept. 14. 18:04
 63/77 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező sajnálom....de ebből nem lesz baba. A facelle jó teszt, csupán úgy néz ki nálad nem sikerült a beágyazódás...max elindult. Nekem úgy nézett ki 10.dpo-n a tesztem mint a tied az első tesztnél....azért 5 nappal később már látványos volt még az x-epil is... neked meg gyakorlatilag nem erősödött... sajnálom, bár ne lenne igazam, de kötve hiszem, hogy 5 nap után is erősödés nélkül baba lenne... pláne, hogy normális fejlődés mellett 2 max 3 naponta duplázódik, tehát már két napja is erősebbnek kellett volna lennie a tesztednek. Szerintem engedd el :(
2022. szept. 14. 19:06
 64/77 anonim ***** válasza:
49%
3 kémia vetélésen vagyok túl. Menzesz elott 2!! napig halvány teszt majd másnap vérzés. Az utolsónál pedig a második nap délutánján megjött és reggel még halvány volt a teszt. Nem maradna napokig,nem mutatná napokig a teszt. Érdekes a te eseted is mert 9.e ota erősödnie kellett volna. Nekem ovulációt is mutatott mar halvanyan hcg teszt,de nyilvan azt is egyszer nem napokig. Én azt javasolnam hogy reggel proba szerencse,csinalj még egy tesztet aztán irány az orvos. A hcg teszt nem csak hcgt mutathat.
2022. szept. 14. 19:09
 65/77 A kérdező kommentje:
Utolsó mármint? jelezhet ovut is?már ara is gondoltam de mindenképpen pár nap múlva csinálok aztán kiderül...ha nem újabb hónap..
2022. szept. 14. 19:19
 66/77 anonim ***** válasza:
Nem ijesztgetésnek szánom,ezt írom előre. Álpozitív teszt lehet pl méhen kívüli terhességnél,bizonyos petefészek cisztáknál stb. Ezert lenne érdemes minél hamarabb utána járni hogy mi az oka annak hogy napok ota halványat tesztelsz. Reggel csinálj egy utolsó tesztet,ugyanilyen fájtat hogy össze tudd hasonlítani. Ha nincs otthon teszt,pisilsz vmibe,1 óra mulva siman tesztelhetsz vele amig elmesz teszteet,semmi baja nem lesz. Ha nem erősebb menj el orvoshoz.
2022. szept. 14. 21:13
 67/77 anonim ***** válasza:
100%
Ovut 1, nagyon max 2 napig jelezHET de nem 5 napig. Nincs ilyen hosszu ovulacio.
2022. szept. 14. 21:15
 68/77 A kérdező kommentje:
Dolgozom és csak este leszek itthon..addig eltartható a pisi hűvös helyen ugye?elöbb nem tudok tesztelni...és annak fényében doki természetesen...azt hittem hogy megjött és kimentem mosdóba és csak folyásom van...ovum már tuti volt..
2022. szept. 14. 23:26
 69/77 anonim ***** válasza:
Hat az mar sok idő neki szerintem. Holnap is dolgozol estig?
2022. szept. 15. 07:35
 70/77 A kérdező kommentje:
Utolsó..hát kb 3után érek haza és pisilni hajnalba tudok
2022. szept. 15. 11:20
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!